Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ατομική κριτική των παικτών του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Επασί
Κάνει λάθος στο γκολ του Ατρομήτου όταν από υπερβολική αυτοπεποίθηση δεν μπλόκαρε την μπάλα, στην συνέχεια ήταν σταθερός σε όποιες φάσεις χρειάστηκε.

Μαρινάκης
Αντιμετώπισε προβλήματα στο πρώτο 20λεπτο με τον Καστεγιάνος, ισορρόπησε η κατάσταση στην συνέχεια του αγώνα.

Μπαλογιάννης
Έκανε κορυφαίο παιχνίδι, αναστατώσε τον Κιβρακίδη ως αριστερό μπακ με συνεχόμενα ανεβάσματα – χρεώνεται την ασίστ στο γκολ του Φελίπε.

Βούρος
Σταθερός στην παρουσία του, κάνει σωτήρια επέμβαση μετά το 1-0 όταν σταματάει το σουτ του Καρτάλη.

Διαμαντής
Δεν ξεκίνησε καλά στο ματς με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσει δυσκολίες στο μαρκάρισμα του Κουλούρη. Ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και τα πήγε εξαιρετικά στην συνέχεια στο μαρκάρισμα του πρώτου σκόρερ του Ατρομήτου.

Μεγιάδο
Αρκετά λάθη στο πρώτο ημίχρονο, αμυντικά είχε ισορροπία αλλά δημιουργικά δεν μπόρεσε να βοηθήσει. Βελτιώθηκε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο.

Νέιρα
Πιθανόν έκανε και την καλύτερη εμφάνιση της χρονιάς παρότι δεν σκόραρε, σε ένα σημείο του αγώνα έμοιαζε να παίζει μόνος απέναντι στον Ατρόμητο. Επιθετικός, με συνεχόμενες προσπάθειες ήταν ο παίκτης που απείλησε περισσότερο από κάθε άλλον.

Τοράλ
Πήρε προσπάθειες δημιουργικά όμως στάθηκε άτυχος καθώς λόγω των ενοχλήσεν δεν αγωνίστηκε πολύ και έγινε αλλαγή.

Λάμπρου
Επανήλθε στις καλές εμφανίσεις, μοίρασε μπάλες στο παιχνίδι του ΟΦΗ, είχε άριστη συνεργασία με τον Μπαλογιάννη και ταλαιπώρησε αρκετά την δεξιά πλευρά του Ατρομήτου.

Τσιλιανίδης
Ιδιαίτερα κινητικός στο πρώτο ημίχρονο πήρε πρωτοβουλίες πηγαίνοντας σε επιθέσεις ένας εναντίον ενός.

Λουίζ Φελίπε
Κλείστηκε καλά από τα στόπερ του Ατρομήτου όμως η επαφή που έχει με τα γκολ είναι μοναδική. Σκόραρε στην πρώτη φάση που βρέθηκε στην περιοχή, έδειξε το ταλέντο του και στις εκτελέσεις φάουλ με δύο σουτ που πήγαν προς την εστία και αποκρούστηκαν από τον Γιαννιώτη.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Μπουζούκης
Δεν του πηγαίνει όταν παίζει στα άκρα, φαίνεται περισσότερο όταν αγωνίζεται στον άξονα όπου επιχείρησε να διασπάσει την άμυνα του Ατρομήτου με κάθετες πάσες.

Στάικος
Βοήθησε σε τρεξίματα με συνεχείς ανακτήσεις της μπάλας.

Γιαννούλης
Έπαιξε ως αριστερός μπακ και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook