Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το Ατρόμητος – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο.

Sdna.gr: “Ο Ατρόμητος ήθελε τη νίκη για να μπορέσει να πανηγυρίσει μαθηματικά την παραμονή του, όμως προς το παρόν θα κάνει υπομονή! Ο ΟΦΗ χάλασε την… ορατότητα της ομάδας του Περιστερίου, έφυγε με ισοπαλία (1-1) και η μάχη για την παραμονή συνεχίζεται.”.

To10.gr: “Σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, Ατρόμητος και ΟΦΗ ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στο Περιστέρι, με τους Κρητικούς να ανεβαίνουν στην πρώτη θέση των πλέι ουτ.”.

Sport24.gr: “Το ματς στο Περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΟΦΗ έληξε ισόπαλο 1-1 με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό που τους φέρνει ποιο κοντά στο στόχο που έχει θέσει η κάθε ομάδα στα playouts”.

Gazzeta.gr: “Ο Ατρόμητος αν και προηγήθηκε με τον Κλωναρίδη, δεν βρήκε το τρίποντο ώστε να αγκαλιάσει και μαθηματικά την παραμονή, καθώς με το γκολ του Φελίπε ο ΟΦΗ έφυγε με βαθμός από το Περιστέρι (1-1).”

Sport-fm.gr: “Η «μάχη» του Ατρόμητου με τον ΟΦΗ δεν ανέδειξε νικητή, με το 1-1 να φέρνει πιο κοντά τους γηπεδούχους στην παραμονή και οι Κρητικοί ανέβηκαν εκ νέου στην έβδομη θέση.”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook