Ήταν σοβαρός, έχασε τις ευκαιρίες και έφυγε με τον βαθμό από το Περιστέρι

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ για 75 λεπτά είχε την μπάλα στα πόδια του, βρήκε ξανά γκολ από τον Φελίπε έχασε ευκαιρίες για να σκοράρει αλλά δέχτηκε γκολ στην μοναδική που δέχτηκε με αποτέλεσμα να αναδειχθεί ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο.

Ο ΟΦΗ παρατάχθηκε χωρίς αλλαγές στην ενδεκάδα του με τον Νίκο Νιόπλια να παρατάσσει μια ομάδα με φουλ βασικούς και διάταξη 4-3-3: Ο Επασί ήταν κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από τα δεξιά προς τ’ αριστερά έπαιζαν οι Μαρινάκης, Διαμαντής, Βούρος, Μπαλογιάννης. Νέιρα, Τοράλ και Μεγιάδο ήταν τα χαφ με τους Τσιλιανίδη, Λάμπρου και Λουίζ Φελίπε στην επίθεση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ισορροπημένα και στο 10ο λεπτό ήρθε το γκολ για τον Ατρόμητο από το πουθενά, σε ένα repeat όσων έχουμε δει στα play out. Ο Μουνίθ έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά, ο Επασί δεν μπλόκαρε την μπάλα σταθερά με τον Κλωναρίδη να εκμεταλλεύεται το λάθος του γκολκίπερ του ΟΦΗ και με πλασέ σε κενή εστία να ανοίγει το σκορ για τον Ατρόμητο.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ από μια ανύποπτη φάση και στην συνέχεια ο ΟΦΗ ανέβασε στροφές, κυρίως από το 20ο λεπτό και μετά. Οι παίκτες του ΟΦΗ έπαιζαν από τον άξονα, μετέφεραν την πίεση στον Ατρόμητο που επιχείρησε να χτυπήσει στην αντεπίθεση θέλοντας να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα των Μουνίθ και Κλωναρίδη.

Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα ο ΟΦΗ ήταν συνεχώς στην επίθεση, πήρε την κατοχή της μπάλας και απείλησε με Λάμπρου, Νέιρα με τον Αργεντινό στο 41ο λεπτό να χάνει τεράστια ευκαιρία όταν από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Ο ΟΦΗ συνέχισε σε υψηλό τέμπο και στο δεύτερο ημίχρονο και αφού απείλησε με τον Νέιρα, ήρθε το γκολ της ισοφάρισης όταν Λάμπρου, Μπαλογιάννης συνεργάστηκαν άψογα ο τελευταίος έκανε το γύρισμα με πάσα πάρε – βάλε στον Λουίζ Φελιπε που σε κενή εστία έκανε το 1-1. Οι γηπεδούχοι είχαν οπισθοχωρήσει με τους παίκτες του ΟΦΗ να έχουν συνεχώς την μπάλα και να δημιουργούν τις προϋποθέσεις για δημιουργία φάσεων παίζοντας κυρίως από τα αριστερά με τους Μπαλογιάννη, Λάμπρου δημιουργώντας συνεχώς ρήγματα στην άμυνα του Ατρομήτου. Οι Περιστεριώτες απείλησαν μόλις μια φορά με ένα σουτ του Κουλούρη που μπλόκαρε ο Επασί ενώ ο ΟΦΗ στην συνέχεια είχε μόνιμα την κατοχή της μπάλας δίχως να μπορέσει να βγάλει κλασσική ευκαιρία με εξαίρεση ένα φάουλ του Φελίπε στο 79′ που μπλόκαρε ο Γιαννιώτης. Ακόμα μια εκτέλεση φάουλ από τον Βραζιλιάνο στο 84′ υποχρέωσε τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου να αποκρούσει.

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook