Πλάνα με Καμπάνταη κάνει ο Αναστόπουλος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ με την οποία ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Ο Νίκος Αναστόπουλος φαίνεται να καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον Βαγγέλη Μάντζιο όσον αφορά την βασική ενδεκάδα καθώς ο τεχνικός του ΟΦΗ εμφανίζεται επιφυλακτικός στο να το ξεκινήσει το παιχνίδι. Ο Μάντζιος φαίνεται πως θα ξεκινήσει το παιχνίδι στον πάγκο και ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού θα χρησιμοποιηθεί και το παιχνίδι να ξεκινά ο Καμπάνταης. Το γεγονός πως το παιχνίδι με την ΑΕΚ ορίστηκε την Κυριακή κάνει τον τεχνικό του ΟΦΗ να προορίζει για εκεί τον Μάντζιο, ο οποίος θα μπορεί να δώσει λύσεις από την στιγμή που θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος Καμπάνταης

Κόντρα στον Πανσερραικό, ο Νίκος Αναστόπουλος, δεν έχει προβλήματα και έχει ένα ευχάριστο πονοκέφαλο για το αυριανό παιχνίδι.

Ένα πιθανό σχήμα είναι αυτό με τον  Βεζυρίδη κάτω από τα δοκάρια,  τον Μπούρμπο στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Βάντο στο αριστερό και τους Γεωργίου-Ταυλαρίδη αμυντικό δίδυμο. Οι Καλάιτζιτς,Βερόν και Ζόρντι Λόπεζ θα βρίσκονται στο κέντρο, οι Παπουλής και Σίσιτς θα είναι στα άκρα της επίθεσης και ο Καμπάνταης στην κορυφή.Πάντως όπως έχει συνηθίσει ο Αναστόπουλος κανείς δεν μπορεί να  αποκλήσει να υπάρχει και κάποια έκπληξη στην ενδεκάδα αλλά και ο τεχνικός του ΟΦΗ να ξεκινήσει τελικά βασικό τον Μάντζιο.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook