Να το κάνει όπως στη… Λαμία

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Δίχως να έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά με στόχο να έχει καλή εικόνα πηγαίνει αύριο στο Περιστέρι ο ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ προέρχεται από μία εντός έδρας «εκτός προγράμματος» ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης και αντιμετωπίζει αύριο (17/04) στις 15:30 τον Ατρόμητο εκτός έδρας. Το παιχνίδι στο Περιστέρι έχει αρκετά κοινά με το παιχνίδι στη Λαμία για την 2η αγωνιστική των play out, όπου ο ΟΦΗ επικράτησε με 2-1.

Αρχικά, ο αντίπαλος του ΟΦΗ είναι εκείνος που χρειάζεται περισσότερο τους βαθμούς, ενώ η ομάδα του Ηρακλείου έχει ως στόχο την πρώτη θέση στο μίνι πρωτάθλημα. Επίσης, ο ΟΦΗ προέρχεται από «κακή» εντός έδρας ήττα, καθώς και τότε, πριν από το παιχνίδι με τη Λαμία είχε ηττηθεί στο «Γεντί Κουλέ», από τον Ιωνικό.

Αυτό που καλείται να κάνει ο ΟΦΗ στο αυριανό ματς με τον Ατρόμητο είναι ουσιαστικά κάτι αντίστοιχο με το παιχνίδι της Λαμίας, δηλαδή να αγωνιστεί εκτός έδρας, να είναι κυνικός, σοβαρός και να «ξεχάσει» την εμφάνιση της περασμένης αγωνιστικής για να εμφανιστεί βελτιωμένος και να επιστρέψει στο Ηράκλειο με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Όπως μάλιστα τόνισε και ο συνεργάτης του Νίκου Νιόπλια Γιάννης Γράμμος στις χθεσινές δηλώσεις του, οι παίκτες δεν είναι επηρεασμένοι ψυχολογικά, όμως καλούνται να μπουν σοβαροί και να σκοράρουν για να πάρουν τη νίκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook