Πετράκης στον Athletic: “Ο ΟΦΗ έχει συνέχεια, εξέλιξη, έχασε από λεπτομέρειες τα play offs”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Γιώργος Πετράκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τον φετινό ΟΦΗ αλλά και τις εμπειρίες του στην Κύπρο όπως και για το επόμενο βήμα της προπονητικής καριέρας του.

Aναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Πετράκης στον Athletic Radio 104,2

Για το τι του έμεινε από τον φετινό ΟΦΗ: “Χάρηκα πάρα πολύ με την ομάδα, μου έκανε πολύ καλή εντύπωση και είχε μια σταθερή πορεία που έδειξε μεγάλη σοβαρότητα μέσα στο γήπεδο. Ακόμα και κάποια μικρά σκαμπανεβάσματα ήταν λογικό να συμβούν και μια ομάδα που έκανε πειστικές εμφανίσεις που μπορεί να μην ήταν θεαματικές αλλά τις περισσότερες φορές έδωσαν ουσία και πολύ καλό ποδόσφαιρο”.

Για το πως βλέπει το μέλλον του ΟΦΗ: “Ο ΟΦΗ είναι ένα τεράστιο μέγεθος, ανταγωνίζεται ακόμα το πρώτο γκρουπ των ομάδων και μαζί με τις άλλες ομάδες πιστεύω πως δεν μπήκε στα play offs για λεπτομέρειες. Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι υπάρχει μια συνέχεια, μια ομάδα που έχει εξέλιξη και “μυρίζει” ποδόσφαιρο.”

Για την αποχή του από τους πάγκους: “Προσπαθούμε να γεμίσουμε τις μπαταρίες, είμαστε όλοι στην Κύπρο οικογενειακώς και περιμένουμε για την επόμενη πρόκληση και εμπειρία. Για εμένα τα δύο τελευταία χρόνια είχαν πολλούς διαφορετικούς προορισμούς, πολλά πράγματα έγιναν πιο γρήγορα και κάποιες φορές έχουμε την ανάγκη να ξεκουραζόμαστε και να βλέπουμε τα πράγματα με μια διαφορετική οπτική και παράλληλα να ενημερωνόμαστε γιατί το ποδόσφαιρο τρέχει και εξελίσσεται”.

Για την παρουσία του στον πάγκο του Ολυμπιακού Λευκωσίας: “Πλέον έξω από την ομάδα, για μένα ήταν μια πολύ καλή χρονιά παρότι δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί η συνεργασία εγώ κατάφερα να βελτιωθώ και ως άνθρωπος και ως προπονητής. Το Κυπριακό ποδόσφαιρο έχει εξελιχθεί πάρα πολύ με την παρουσία καλών παικτών και καλών προπονητών, έχει μια πολύ καλή δομή και γενικά στην Κύπρο τα πράγματα είναι αρκετά καλά. Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, καταφέραμε να κάνουμε πολύ καλά πράγματα, να κερδίσουμε σπουδαίους αντιπάλους, είμαι χαρούμενος για όσα κατάφερα να προσφέρω στην ομάδα και σε μια στιγμή όπου δεν είχαμε την ισορροπία που ήθελα, αποφάσισα να χωρίσουν οι δρόμοι μας για να δούμε αν ο Ολυμπιακός μπορούσε να κάνει περισσότερα πράγματα από ότι κάναμε μαζί. Όλες οι εμπειρίες είναι καλές, εγώ βελτιώθηκα και πλέον περιμένουμε να δούμε που θα βρισκόμαστε την επόμενη σεζόν”.

Για τις σκέψεις του για το επόμενο βήμα της καριέρας του: “Αυτό που ζητάω τώρα μετά από οικογενειακές θυσίες ζώντας σε τρεις διαφορετικές χώρες τα τελευταία χρόνια ψάχνω να βρω μια ομάδα που θα βρω τον χώρο και τον χρόνο ώστε να δείξω την δουλειά μου και να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν κλείνουμε καμία πόρτα, αν και εφόσον προκύψει κάποια πρόταση από οποιαδήποτε χώρα να ζήσουμε ακόμα μια εμπειρία εφόσον προκύψουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις”.

Για τις εμπειρίες του δουλεύοντας σε Κύπρο και Λουξεμβούργο: “Προφανώς δεν πρέπει να βάζουμε όρια, εγώ που το έζησα και λίγο πρόκειται για μια πολύ ωραία εμπειρία και θα το πρότεινα σε κάθε συνάδελφο αλλά το ποδόσφαιρο έχει ξεκινήσει να αναπτύσσεται σε μεγάλο βαθμό, η δουλειά όλων μπορεί να μεταφερθεί και εγώ είμαι ανοικτός σε κάθε πρόκληση”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook