Pics + video | Στην τελική ευθεία μπαίνουν τα έργα στο “Βαρδινογιάννειο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά από ένα διάστημα όπου είχαν σταματήσει τα έργα λόγω των συνεχόμενων βροχοπτώσεων, πλέον στο ΒΑΚ πατάνε… “γκάζι” και οι εργασίες για την πλήρη αναμόρφωση των γηπέδων μπαίνουν στην τελική φάση της υλοποίησης τους.

Όπως είχαμε επισημάνει και σε παλιότερο ρεπορτάζ, η κακοκαιρία που έπληξε το Ηράκλειο μέχρι τα τέλη Μαρτίου είχε ως αποτέλεσμα να σταματήσουν τα έργα καθώς δεν υπήρχαν οι απαιτούμενες φυσικές δομές ώστε να συνεχιστούν. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι το γεγονός πως μέχρι και πριν από μερικές ημέρες σε ένα εκ των δύο γηπέδων που βρίσκονται υπό ανακατασκευή υπήρχε ακόμα νερό που είχε ως αποτέλεσμα να μην επιτραπεί η είσοδος των μηχανημάτων.

Πλέον όπως μπορείτε να δείτε τόσο από τις φωτογραφίες, όσο και από το video που έδωσε στην δημοσιότητα η ΠΑΕ, η φάση των έργων μπαίνει στο τελικό στάδιο και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα έχει ολοκληρωθεί. Υπενθυμίζουμε πως στο ένα γήπεδο θα τοποθετηθεί υβριδικό χόρτο ενώ το άλλο γήπεδο θα γίνει με πλαστικό τάπητα. Μάλιστα το αργότερο μέχρι το Πάσχα θα έχει τοποθετηθεί ο πλαστικός τάπητας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook