Ο Νιόπλιας δείχνει την πόρτα της εξόδου σε Καμάου, Φαν Ντάινεν

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι σχεδόν μηδενικές συμμετοχές των δύο ποδοσφαιριστών στα παιχνίδια των play out φανερώνει και τις προθέσεις του τεχνικού του ΟΦΗ για την επόμενη σεζόν.

Για τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται το καλοκαίρι τα έχουμε πει ξανά. Βάτερμαν και Κοροβέσης δεν πρόκειται να συνεχίσουν στον ΟΦΗ της επόμενης περιόδου και ήδη αυτό έχει φανεί με το γεγονός ότι μένουν εκτός αποστολών στα παιχνίδια των play out.

Την ίδια ώρα ωστόσο, σε μια διαδικασία που όπως έχουμε γράψει ξανά δεν έχει να προσφέρει τίποτα σε όσους αποφασίζουν για το ρόστερ της επόμενης περιόδου μιας και δεν περιμένει κάποιος από επτά παιχνίδια να βγάλει συμπεράσματα για τους ποδοσφαιριστές.

Αν είναι να βγει ένα συμπέρασμα που προκύπτει από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές των play out είναι πως ο Νίκος Νιόπλιας δεν έχει στα πλάνα του ξεκάθαρα τόσο τον Μπρους Καμάου, όσο και τον Μάικ Φαν Ντάινεν. Οι δύο ποδοσφαιριστές που πρόσφεραν ελάχιστα μέσα στην χρονιά, με τον Αυστραλό να έχει ως highlight το νικητήριο γκολ μέσα στο ΟΑΚΑ εν αντιθέσει με τον Ολλανδό που δεν έχει καταφέρει να σκοράρει ακόμα με την φανέλα του ΟΦΗ.

Ο Αυστραλός εξτρέμ δεν έχει αγωνιστεί ακόμα στα play out με τον τεχνικό του ΟΦΗ να μην του δίνει χρόνο συμμετοχής ούτε στα δύο παιχνίδια που η ομάδα βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ (Ιωνικό, Απόλλωνα) ενώ ο Ολλανδός επιθετικός έπαιξε μόλις 14 λεπτά στην πρεμιέρα αυτής της διαδικασίας. Την ίδια ώρα που ο ΟΦΗ είναι μια από τις ομάδες που έχουν χρησιμοποιήσει τους περισσότερους ποδοσφαιριστές μέσα στην χρονιά, το γεγονός πως οι Καμάου, Φαν Ντάινεν δεν παίζουν καθόλου σε παιχνίδια που δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο δείχνει πως μειώνονται οι πιθανότητες παραμονής τους στην ομάδα. Βέβαια και οι δύο παίκτες δεσμεύονται με συμβόλαιο με τον ΟΦΗ για τα επόμενα χρόνια όμως αυτή είναι μια άλλη ιστορία που θα την δούμε μελλοντικά εάν και εφόσον το club θέλει – τελικώς – να τους δείξει την πόρτα της εξόδου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook