Ολοκληρώνει την προετοιμασία του και ετοιμάζεται για την πρόκριση στα ημιτελικά

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την τελευταία τους προπόνηση θα ξάνουν σήμερα το απόγευμα οι παίκτες του ΟΦΗ όπου μετά το τέλος αυτής θα ανακοινωθεί η αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Στην ομάδα άπαντες κινούνται στους ρυθμούς του αυριανού παιχνιδιού το οποίο αντιμετωπίζεται σαν το ματς της χρονιάς καθώς με πρόκριση επί της ομάδας των Σερρών ο ΟΦΗ θα βρεθεί στα ημιτελικά του κυπέλλου έπειτα από πολλά χρόνια.

Για το παιχνίδι της Τετάρτης, η διοίκηση του ΟΦΗ απεύθυνε χθες με ανακοίνωση της έκκληση στους φιλάθλους να δώσουν βροντερό παρών στην αναμέτρηση και να “σπρώξουν” την ομάδα στην πρόκριση.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Νίκος Αναστόπουλος αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του καθώς οι Μάντζιος και Μποντόρ ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και θα είναι κανονικά στην διάθεση του ενώ κανονικά υπολογίζονται και οι Καλάιτζιτς και Καμπάνταης, οι οποίοι δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με την ΑΕΚ λόγω τιμωρίας και  θα εκτίσουν την ποινή τους όταν οριστεί το παιχνίδι με την Ένωση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook