Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – Απόλλωνας Σμύρνης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα.

Sdna.gr: “Τη δεύτερη ήττα του στη διαδικασία των play outs γνώρισε ο ΟΦΗ, με τον Απόλλωνα Σμύρνης να παίρνει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στη… μάχη του για την παραμονή στην Super League”.

To10.gr: “Τελικά ο Απόλλων Σμύρνης έχει… σφυγμό. Με σκόρερ τους Φατιόν και Σβλίκα η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ κατάφερε να φύγει με τρίποντο… χρυσάφι από την έδρα του ΟΦΗ(2-1), μειώνοντας έτσι την διαφορά στο -2 από την Λαμία, και παραμένει «ζωντανή» στο κυνήγι της παραμονής”.

Sport24.gr: “Ο Απόλλων Σμύρνης δείχνει σφυγμό, καθώς πέτυχε δεύτερη σερί νίκη στα playoffs, επικρατώντας του ΟΦΗ με 2-1 στο Γεντί Κουλέ. Μεγάλοι πρωταγωνιστές για την “Ελαφρά Ταξιαρχία” ήταν οι σκόρερ Φατιόν και Σλίβκα, αλλά και ο γκολκίπερ Σορτσάν, που πραγματοποίησε μια θετική επέμβαση. Ισοφάρισε προσωρινά για τους Κρητικούς ο Φελίπε στο 70′”.

Gazzeta.gr: “Με γκολ των Φατιόν (45’+3′) και Σλίβκα (78′) ο Απόλλων του Μπάμπη Τεννέ πήρε σπουδαία νίκη στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ (70′ Λουίζ Φελίπε) και… σπριντάρει για μπαράζ παραμονής, μειώνοντας την απόσταση από τη Λαμία στους δύο βαθμούς”

Sport-fm.gr: “Ο Απόλλων είναι εδώ! Η Ελαφρά Ταξιαρχία κατάφερε να πάρει δεύτερη στη σειρά νίκη για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν, επικρατώντας 2-1 του ΟΦΗ στην Κρήτη και πλέον είναι ολοζώντανος στη μάχη της αποφυγής της τελευταίας θέσης, ούσα στο -2 από την προτελευταία Λαμία!”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook