Βόλος – Λαμία 3-0

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League ξεκίνησε στο Πανθεσσαλικό, με τον Βόλο να σκοράρει τρεις φορές από το 70΄και μετά και να κερδίζει την Λαμία με 3-0.

Η ομάδα της Μαγνησίας επικράτησε 3-0 υποδεχόμενος τη Λαμία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Playouts της Super League 1, παρέμεινε και μαθηματικά στην κατηγορία, ενώ βύθισε ακόμα περισσότερο τους Φθιώτες.

Ύστερα από ένα από τα χειρότερα πρώτα ημίχρονα της φετινής Λίγκας, ο Βόλος -παρά το ανέβασμα των φιλοξενούμενων- πέτυχε τρία τέρματα στην τελική ευθεία του αγώνα (72′ Μπαρτόλο, 90’+1′ Ροσέρο, 90’+5′ Φεράρι).

Έτσι, σημείωσε την πρώτη του νίκη μετά από επτά αποτυχημένες προσπάθειες, ανεβαίνοντας στην 3η θέση (34β.) του μίνι πρωταθλήματος.

Παρέμεινε στο -6 από τον Ατρόμητο η προτελευταία Λαμία

Τρία δοκάρια στο παιχνίδι, τα δύο για τον Βόλο.

Βόλος – Λαμία 2-0 (Cosmote Sport 2)

Γκολ: 72′ Μπαρτόλο, 90+1 Ροσέρο, 90’+5 Φεράρι

Κίτρινες κάρτες: Τζανετόπουλος

Κόκκινες κάρτες: –

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Άλχο, Σιέλης, Λογαράς (68′ Τριανταφύλλου), Φεράρι, Μεταξάς, Μπαριέντος (77′ Ριένστα), Μπαρτόλο (77′ Πουρίτα), Φερνάντες (59′ Ροσέρο), Κορέα, Φαν Βέερτ.

Λαμία (Τζανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Σιμόν, Λούκας, Τζανετόπουλος (77′ Βέλλιος), Αντέτζο (68′ Βύντρα), Μαρτίνεθ (80′ Σαραμαντάς), Τζανδάρης (80′ Μανουσάκης), Μπεχαράνο, Νούνιες, Μανούσος, Καραμάνος (77′ Ρόμανιτς).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook