Παπάζογλου στον Athletic: “Αγάπησα τον ΟΦΗ, έπαιξα το καλύτερο ποδόσφαιρο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Θανάσης Παπάζογλου μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τα δύο χρόνια που φόρεσε τα “ασπρόμαυρα” και το δέσιμο του με τον ΟΦΗ, την πόλη και τον κόσμο του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θανάσης Παπάζογλου στον Athletic Radio 104,2

Για το ότι πέρασαν ήδη 10 χρόνια από την μεταγραφή του στον ΟΦΗ το καλοκαίρι του 2012: Το έχω σκεφτεί και το έχω συνειδητοποιήσει ότι πέρασαν 10 χρόνια από τότε που ήρθα στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ. Πέρασαν πολλά χρόνια, ευτυχώς πέτυχα κάποια πράγματα και ήταν μια αξέχαστη διετία στην ομάδα, βγήκαν πολύ ωραίες στιγμές και ομαδικές και ατομικές.

Για το πως ήρθε στον ΟΦΗ: Ήμουν στον ΠΑΟΚ, είχα ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο, μίλησα με τον Μαχλά, με έπεισε να έρθω στο Ηράκλειο για να μιλήσω με τον Αναστόπουλο, γνώριζα από πριν τι σημαίνει ΟΦΗ, ότι επρόκειτο για μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και πίστευα πως η ομάδα θα μπορούσε να με βοηθήσει να κάνω ξανά μια επανεκκίνηση.

Για το δέσιμο του με τον ΟΦΗ: Αν εγώ ζούσα τις στιγμές όπως είναι ο τωρινός ΟΦΗ δεν ξέρω αν θα έφευγα ποτέ. Το έχω δηλώσει ξανά πως δέθηκα με τον ΟΦΗ, τον κόσμο του, τη νοοτροπία των Κρητικών και αν δεν ζούσα μόνιμα στην Θεσσαλονίκη, θα το έκανα στην Κρήτη. Την διετία που αγωνίστηκα στον ΟΦΗ, έπαιξα το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Βλέπω ξανά παιχνίδια δικά μου, βλέπω έναν απελευθερωμένο Θανάση και δεν αναφέρομαι μόνο στα γκολ, έπαιρνα πολλές πρωτοβουλίες, είχα την βοήθεια του κόσμου που με στήριζε.

Για το αν τους έμεινε ως απωθημένο η μη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου: Μου έχει μείνει απωθημένο ένας τελικός με τον ΟΦΗ και όπως πήγε το παιχνίδι, από ατυχία δεν προκριθήκαμε. Γνωρίζαμε πως είχαμε έναν αντίπαλο όπως ο Παναθηναϊκός και θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει την πρόκριση έστω και στο τελευταίο λεπτό.

Για τον φετινό ΟΦΗ: Κατά την διάρκεια της κανονικής διάρκειας τον παρακολούθησα αρκετά. Ο Νιόπλιας μπόλιασε το καλό ποδόσφαιρο με τα θετικά αποτελέσματα, με βάση το πως είναι τα πράγματα τώρα στην ομάδα, στόχος είναι η εξάδα και δεν το πέτυχε για λεπτομέρειες. Είναι πολύ σημαντικό για τον ΟΦΗ να στηρίζει τον προπονητή και το πλάνο του γιατί στην Ελλάδα τους αλλάζουν σαν τα πουκάμισα. Ο κόσμος του ΟΦΗ δείχνει να είναι ικανοποιημένος και βέβαια ορθώς έχουν απαιτήσεις για ακόμα ψηλότερα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook