Πάτησε Κρήτη ο Ζορμπάς και… 11αδα ο Καμπάνταης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην διάθεση του Αναστόπουλου τέθηκε ο Παναγιώτης Ζορμπάς που ξεπέρασε το εμπόδιο του στρατού θέτοντας τον εαυτό του στην διάθεση του Αναστόπουλου. Πανέτοιμος και ο Καμπάνταης που επιστρέφει στην 11αδα.

Ο Ζορμπάς επέστρεψε στις προπονήσεις του ΟΦΗ καθώς την Παρασκευή ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης και κατά συνέπεια υπολογίζεται για την αναμέτρηση με τους Κατερινιώτες. Ομοίως, το ίδιο συμβαίνει και με τους ποδοσφαιριστές που αντιμετώπιζαν προβλήματα όπως οι Γιακούμπου, Μπουλούτ ενώ πλέον έτοιμος 100% είναι και ο Κώστας Κιάσσος.

Πάντως, το πιο ευχάριστο νέο αφορά τον Λεωνίδα Καμπάνταη. Ο 30χρονος επιθετικός του οποίου η απουσία φάνηκε τόσο πολύ δείχνει ότι βρίσκει τον καλό του εαυτό και αναμένεται να επιστρέψει στην βασική 11αδα έπειτα από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Τα πλάνα για την 11αδα
Όσον αφορά τα πλάνα του Αναστόπουλου για το αρχικό σχήμα, όλα δείχνουν ότι θα υπάρχουν δύο αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα. Η πρώτη αλλαγή αφορά την είσοδο του Λεωνίδα Καμπάνταη όπως αναφέραμε παραπάνω και η δεύτερη τον Κώστα Κιάσσο που αναμένεται να πάρει την θέση του τιμωρημένου Ρούσεφ.

Από εκεί και πέρα, δεν αλλάζει κάτι και στις υπόλοιπες θέσεις, ο Βεζυρίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια ενώ την τετράδα στην άμυνα θα αποτελούν οι Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Γεωργίου, Μπερτίν ενώ την τριάδα στην μεσαία γραμμή οι Κιάσσος, Βερόν, Κάλαϊτζιτς. Τέλος την αιχμή του δόρατος για τον ΟΦΗ θα αποτελούν οι Αγρίτης, Παπουλής, Καμπάνταης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook