Παπαματθαιάκης: “Έπρεπε να είναι στην εξάδα ο ΟΦΗ – Ο Μπαλογιάννης δεν έχει ταβάνι”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τον φετινό ΟΦΗ και δήλωσε μαγεμένος από τα χαφ του ΟΦΗ αλλά και πλέκοντας το εγκώμιο του Νίκου Νιόπλια για την μετατόπιση του Μπαλογιάννη στην θέση του αριστερού μπακ.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Αλμυρού

Με το υλικό που είχε και το ρόστερ έπρεπε να είναι φέτος στην εξάδα. Τα χαφ και η κεντρική γραμμή ήταν ίσως πληρέστερη που είχε ο ΟΦΗ τα τελευταία 5-6 χρόνια για να μην πάω πίσω. Τέτοια ποιότητα που είχαν όλοι οι παίκτες που αγωνίζονται εκεί, νομίζω πως δεν την έχουμε δει ξανά. Έχω τις ενστάσεις μου με τα εξτρέμ γιατί εκτός από τον Λάμπρου που έβγαλε μια ποιότητα αλλά με αρκετές χαμένες ευκαιρίες θα τον ήθελα λίγο καλύτερο όμως δεν το συζητάμε ότι πρόκειται για έναν πολύ καλό παίκτη. Ο Τσιλιανίδης φάνηκε στο τέλος, δεν θέλω να βιαστώ για τον Φελίπε που βλέπουμε ένα παιδί με καταπληκτικές τελικές επαφές και θα ήθελα να τον δω να έχει κάνει προετοιμασία και να εγκλιματιστεί ακόμα περισσότερο. Τον πιστεύω αρκετά πολύ.

Πολλοί λένε για την άμυνα όμως για μένα ο Μπαλογιάννης είναι αποκάλυψη της χρονιάς και το ταβάνι του είναι ακόμα ψηλότερο. Δεξιά ο Νίκος (σημ. Μαρινάκης) είναι εξαιρετικός, σταθερός, είναι ένα παιδί που ξέρεις πως σε κάθε παιχνίδι θα παίξει 7 και όχι 4 ή 10. Ο Μαρινάκης είναι ένας πολύ σοβαρό παιδί και αν είναι υγιές σου δίνει κάθε Κυριακή ότι μπορεί και πρόκειται για έναν παίκτη που το θέλουμε όλοι οι προπονητές. Για τον Μπαλογιάννη όλα τα εύσημα ανήκουν στο Νίκο (σημ. Νιόπλια) γιατί εκείνος τον έβαλε σε αυτήν την θέση, εκείνος τον ανακάλυψε και βέβαια εγώ ξετρελάθηκα με τον Τοράλ που θα ήθελα να τον βλέπω για πολλά χρόνια ακόμα στον ΟΦΗ. Τον Νέιρα τον ξέρουμε, είναι δικός μας πλέον, τον Τοράλ δεν τον γνωρίζαμε και πιστεύω πως αν δεν είχε τα προβλήματα τραυματισμών δεν θα το βλέπαμε στην Ελλάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook