Πάει για την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου το ΑΕΚ-ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Λόγω της αναβολής της 23ης αγωνιστικής το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ το οποίο αναβλήθηκε αναμένεται να γίνει την προσεχή Κυριακή 26 Φεβρουαρίου αφού αυτή είναι και η πλησιέστερη διαθέσιμη ημερομηνία

Η ημερομηνία αυτή προτάθηκε από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος προς τις ομάδες μετά από συνεννόηση με το συνδρομητικό κανάλι που έχει τα διακαιώματα της αναμέτρησης. Ο ΟΦΗ δεν έχει αντίρρηση το παιχνίδι να γίνει την Κυριακή που μας έρχεται καθώς στην ομάδα θεωρείται προτιμότερο το παιχνίδι να γίνει την συγκεκριμένη ημερομηνία παρά αργότερα και ήδη έχει απαντήσει θετικά.

Αν και από πλευράς ΑΕΚ δεν υπάρξει αντίρρηση, τότε το παιχνίδι θα γίνει οριστικά την Κυριακή στις 26 του μήνα. Άλλωστε όπως είπα αυτό το Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει αγωνιστική μετά την απόφαση της Super League. Το γεγονός ότι δεν υπάρχουν πολλές διαθέσιμες ημερομηνίες, φαίνεται να ωθούν τα πράγματα στο να γίνει το παιχνίδι την προαναφερθείσα ημερομηνία καθώς την επόμενη Τετάρτη στης 29 Φεβρουαρίου υπάρχει το παιχνίδι της Εθνικής με το Βέλγιο στο Παγκρήτιο . To Σαββατοκύριακο 3 – 4 Μαρτίου υπάρχει κανονικά αγωνιστική και έτσι φαίνεται πως η Κυριακή 26 Φεβρουαρίου είναι το ακλόνητο φαβορί για να γίνει το παιχνίδι κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί πιθανόν και απόψε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook