“Το παιχνίδι της χρονιάς”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στον ΟΦΗ έχουν στρέψει την προσοχή στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδες κινούνται ρε “ρυθμούς” Πανσερραϊκού.

Στην ομάδα αντιμετωπίζουν το παιχνίδι όσο και αν δεν θέλουν να φανεί αυτό ως το ματς της χρονιάς καθώς με πρόκριση επί της ομάδας των Σερρών ο ΟΦΗ θα βρεθεί στους “4” του κυπέλλου και σε διπλά παιχνίδια η ομάδα έχει τις πιθανότητες της για πρόκριση στον τελικό επί του Ολυμπιακού.

Η αποστολή του ΟΦΗ μετά τα όσα τραγελαφικά συνέβη μετά με το παιχνίδι με την ΑΕΚ, επέστρεψε χθες στο Ηράκλειο και ξεκίνησε την προετοιμασία της για τον αγώνα της Τετάρτης. Τα πάντα στον ΟΦΗ κινούνται γύρω από αυτήν την αναμέτρηση. Ο Νίκος Αναστόπουλος ο οποίος πίεσε και αυτός από την πλευρά του τους ανθρώπους της ομάδας να μην γίνει το παιχνίδι με την ΑΕΚ την Κυριακή, μετρά επιστροφές για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό καθώς και οι Μάντζιος και Μποντόρ αναμένεται να είναι κανονικά στην διάθεση του ενώ κανονικά υπολογίζονται και οι Καλάιτζιτς και Καμπάνταης, οι οποίοι δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με την ΑΕΚ λόγω τιμωρίας και  θα εκτίσουν την ποινή τους όταν οριστεί το παιχνίδι με την Ένωση.  Το θετικό για τον ΟΦΗ μέσα στην ταλαιπωρία που υπέστη είναι πως δεν έμεινε απροπόνητη καθώς το απόγευμα του Σαββάτου έγινε προπόνηση στην Καισαριανή, ενώ προπόνηση έγινε κανονικά και χθες.

Στον ΟΦΗ πλέον η προετοιμασία για το παιχνίδι της Τετάρτης βρίσκεται στην τελική ευθεία και στην ομάδα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης-πρόκρισης

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook