Μεγάλη συνέντευξη του Φελίπε στην Record: “Θα δούμε τι θα συμβεί, απολαμβάνω το ποδόσφαιρο στον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το ενδιαφέρον των Πορτογάλων για τον επιθετικό του ΟΦΗ συνεχίζει να μονοπωλεί τον τύπο και μετά τις δηλώσεις στην O Jogo, παραχώρησε συνέντευξη και στην έτερη μεγάλη εφημερίδα της χώρας, την Record.

Για ακόμα μια φορά η κουβέντα πήγε στο κομμάτι της παραμονής του στον ΟΦΗ με τον ίδιο να τονίζει ότι “δεν υπάρχει οψιόν αγοράς από την πλευρά του ΟΦΗ οπότε… πρέπει να επιστρέψω γιατί έχω συμβόλαιο για δύο χρόνια ακόμα. Θα δούμε τι θα συμβεί και ποια θα είναι η απόφαση της Σπόρτινγκ”.

O Λουίζ Φελίπε συνεχίζει να σκοράρει στην Ελλάδα με την φανέλα του ΟΦΗ και όπως γίνεται κατανοητό δεν περνάει απαρατήρητο στην Πορτογαλία καθώς τα δικαιώματα του ανήκουν στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Μετά το τέρμα που πέτυχε το Σάββατο, πέμπτο με την φανέλα του ΟΦΗ σε επτά εμφανίσεις, και τώρα ήταν σειρά της Record να φιλοξενήσει δηλώσεις του 29χρονου επιθετικού.

Το αφιέρωμα της Record στον Λουίζ Φελίπε ξεκινάει με τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και το νέο ξεκίνημα του στον ΟΦΗ: “Ένα σοβαρό χτύπημα στο δεξί γόνατο του τον Ιανουάριο του 2020 αποτέλεσε ένα χτύπημα στην καριέρα του Λουίζ Φελίπε. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός χειρουργήθηκε, έμεινε εκτός δράσης για περισσότερο από έναν χρόνο και μόλις τώρα στον ΟΦΗ ξεκίνησε να επιστρέφει στο επίπεδο που έφτασε στην Πορτογαλία”.

“Όταν συμβαίνουν αυτού του τύπου οι τραυματισμοί είναι σημαντικό να επιστρέψεις και να παίζεις σύντομα ώστε να αρχίσει να συνηθίζει το γόνατο. Αυτό δεν το είχα, έμεινα εκτός για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και καθυστέρησαν τα πάντα. Ήταν μια μεγάλη διαδικασία μέχρι να είμαι σε θέση να προπονούνται δίχως αισθάνομαι κανέναν πόνο. Τώρα το νιώθω, ότι είμαι έτοιμος 100% και δεν αισθάνομαι κανέναν πόνο. Το γόνατο μου είναι δυνατό” είπε αρχικά ο επιθετικός του ΟΦΗ.

Στην μεγάλη συνέντευξη του στην Record, o Λουίζ Φελίπε σχολιάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και τον τρόπο παιχνιδιού του ΟΦΗ: “Στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο είναι λιγότερο επιθετικό και έντονο από ότι είναι στην Πορτογαλία. Προσπαθούν να το κάνουν όπως το Ισπανικό δίχως την ποιότητα των ομάδων του με build up και συνεχή κυκλοφορία τις μπάλες. Μου αρέσει, είναι διαφορετικό”. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο κλίμα που υπάρχει στον ΟΦΗ: “Δεν υπάρχουν άλλοι Βραζιλιάνοι στην ομάδα, η μόνη σύνδεση που έχω στην γλώσσα είναι ο Πέδρο Καραβέλα που είναι συνεργάτης του προπονητή και είχα συνεργαστεί μαζί του στην Ρεκρεατίβο Λιμπόλο στην Ανγκόλα. Όμως απολαμβάνω το ποδόσφαιρο στον ΟΦΗ και το νησί είναι πανέμορφο και ήρεμο”.

Για την μεταγραφή του στην Ελλάδα και τον ΟΦΗ ο Λουίζ Φελίπε περιέγραψε τα συναισθήματα του για το πως πήρε την απόφαση για την μεταγραφή: “Αυτό που με ανησυχούσε περισσότερο ήταν να επιστρέψω και να παίξω επειδή όλο αυτό το διάστημα που ήμουν εκτός, ήταν αρκετά δύσκολα. Τώρα το απέκτησα, τα πράγματα πάνε καλά και είναι το μόνο που σκέφτομαι. Η αλλαγή σεναρίου ήταν καλή για μένα παρότι βρισκόμουν 9 χρόνια στην Πορτογαλία. Μετά την εγχείρηση ήταν φυσιολογικό να θέλω να αναπνεύσω καλύτερα και να παίξω. Τώρα αυτό συμβαίνει στον ΟΦΗ”. 

Για το αν είναι σε επαφή με την Σπόρτινγκ απάντησε ότι “αν εννοείς αν μιλάω μαζί τους, όχι. Όμως είμαι σίγουρος πως με παρακολουθούν επειδή είμαι παίκτης τους”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook