Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το Λαμία – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με την Λαμία.

Sdna.gr: “Η Λαμία έπαιζε τα… πάντα, ο ΟΦΗ την υστεροφημία του με τους Κρητικούς να φεύγουν νικητές (1-2) και τους Φθιώτες να χάνουν πολύτιμο έδαφος για την αποφυγή των μπαράζ.”.

To10.gr: “Η Λαμία «καιγόταν» για τη νίκη, ο ΟΦΗ την πήρε. Η ομάδα της Κρήτης επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας των Φθιωτών οι οποίοι μόνο με… θαύμα θα αποφύγουν το μπαράζ.”.

Sport24.gr: “Ο ΟΦΗ έφυγε με το διπλό από το Αθανάσιος Διάκος επικρατώντας 2-1 της Λαμίας, η οποία βρίσκεται σε δύσκολη θέση, για την 2η αγωνιστική των playouts της Super League Interwetten”.

Gazzeta.gr: “Mε γκολ των Στάικου (29′) και Λουίς Φελίπε (76′ πέν.) ο ΟΦΗ επικράτησε με 2-1 επί της Λαμίας (51′ Λούκας), «βυθίζοντας» τους γηπεδούχους που προσπαθούν να αποφύγουν την προτελευταία θέση των play out η οποία οδηγεί σε μπαράζ για την παραμονή στη Superleague 1.”.

Sport-fm.gr: “Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι με πολλές φάσεις και ανατροπές, ο ΟΦΗ νίκησε 2-1 εκτός έδρας τη Λαμία και δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο τη προσπάθεια της ομάδας του Φέστα να αποφύγει την επικίνδυνη ζώνη!”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook