Χωρίς άγχος και με θέληση για την πρώτη νίκη

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Με στόχο να εμφανιστεί ανταγωνιστικός και να επιστρέψει στο Ηράκλειο με τη νίκη, ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει στις 16:00 τη Λαμία (Live Athletic Radio 104,2 – Gentikoule), για την 2η αγωνιστική των play out της Super League 1.

Μπορεί να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως ο ΟΦΗ σε κάθε παιχνίδι πρέπει να διεκδικεί τη νίκη, κάτι το οποίο θα κάνει και σήμερα στη Λαμία κόντρα στην τοπική ομάδα, στις 16:00 για την δεύτερη αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος.

Μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ιωνικό στην πρεμιέρα, ο ΟΦΗ τίθεται αντιμέτωπος με μία ομάδα την οποία δεν κατάφερε να κερδίσει φέτος, μετρώντας μία ήττα και μία ισοπαλία, και είναι από τα παιχνίδια που του στέρησαν την είσοδο στα play off, όπου ήταν και ο στόχος της σεζόν.

Στα αγωνιστικά, με τον Επασί να απουσιάζει από την αποστολή, ο Νίκος Νιόπλιας αναμένεται να χρησιμοποιήσει στην βασική ενδεκάδα τον Χρήστο Μανδά για πρώτη φορά, ο οποίος εάν αγωνιστεί θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΟΦΗ.

Από εκεί και πέρα, εκτός αποστολής πέραν του Επασί έμειναν οι Καστάνιος, Ντε Γκούζμαν, Ντουρμισάι, Μπαλογιάννης, Κοροβέσης και Βάτερμαν.

Την  21μελή αποστολή αποτελούν οι: Σηφάκης, Σωτηρίου, Μανδάς, Ουές, Λυμπεράκης, Πασαλίδης, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Λάμπρου, Νέιρα, Φαν Ντάινεν, Μπουζούκης, Καμάου, Τοράλ, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Στάικος, Μεγιάδο, Φελίπε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook