Με Μανδά βασικό πάει στην Λαμία ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όλα δείχνουν πως ο 20χρονος γκολκίπερ είναι έτοιμος να κάνει ντεμπούτο με την φανέλα του ΟΦΗ και μάλιστα βασικός στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Ο ΟΦΗ ολοκληρώνει την Παρασκευή την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Λαμία με το Νίκο Νιόπλια να μην υπολογίζει δύο από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στον Ιωνικό (Ντουρμισάι, Μπαλογιάννης) και όπως όλα δείχνουν τον Ντέιβις Επασί.

Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας θα επέστρεφε στο Ηράκλειο το βράδυ της Πέμπτης και ενώ ήδη λείπει σχεδόν 10 ημέρες λόγω των αγώνων με την Αλγερία.

Ο Νίκος Νιόπλιας έκανε την προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει του αγώνα με την Λαμία έχοντας στο μυαλό του ως βασικό τον Χρήστο Μανδά με τον διεθνή γκολκίπερ να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να ξεκινήσει βασικός στην Σαββατιάτικη αναμέτρηση.

Άλλωστε βρίσκεται στο Ηράκλειο σχεδόν δυο μήνες, είναι απόλυτα υγιής σε σχέση με το πρώτο διάστημα της παρουσίας του στον ΟΦΗ όπου έμεινε εκτός λόγω ίωσης και το παιχνίδι με την Λαμία δείχνει να είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για τον ίδιο να κάνει ντεμπούτο κάτω από την εστία της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook