Χαμός με Λούπου στην Ρουμανία – Τον κατηγόρησαν πως έκλεψε το κασετόφωνο αυτοκινήτου!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο παλαίμαχος Ρουμάνος ποδοσφαιριστής Σορίν Ραντουκάνου κατηγόρησε τον πρώην παίκτη του ΟΦΗ πως το 1987 του έκλεψε το κασετόφωνο από το αυτοκίνητο του με τον Ντάνουτ Λούπου να απαντάει πως “όταν εγώ έπαιζα αντίπαλος του Μαραντόνα, αυτός έβλεπε τηλεόραση”.

Η πολυτάραχη ζωή του Ρουμάνου που άφησε το αποτύπωμα του στον ΟΦΗ των 90s έχει πάρει διαστάσεις μύθου για όσα κατηγορήθηκε εκτός γηπέδων. Από την σύλληψη του στην Ελλάδα για κλεπταποδοχή μέχρι και τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε από τον κορονοϊό που είχαν ως αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στην ΜΕΘ. Εδώ και μερικά 24ωρα το όνομα του Ντάνουτ Λούπου συζητείται ευρέως στα ΜΜΕ της Ρουμανίας καθώς ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και υποψήφιος για την προεδρία της Π.Ο. της χώρας Σορίν Ραντουκάνου με δηλώσεις του στον τύπο της χώρας κατηγόρησε τον Ντάνουτ Λούπου ότι το 1987, ενώ ο ίδιος έκανε κάμπινγκ με την οικογένεια του,  έκλεψε το κασετόφωνο του αυτοκινήτου του: “Διαπίστωσα πως ενώ του έδωσα τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου έλειπε το κασετόφωνο. Πήγα και είδα ότι δεν ήταν στην θέση του ξαφνικά ανακάλυψα ότι το είχε τοποθετήσει στο δικό του και εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν πολλά οχήματα με κασετόφωνο. Όταν τον ρώτησα γιατί μου το πήρε, μου απάντησε πως μου έκανε πλάκα αλλά αν δεν το είχα ανακαλύψει δεν θα το έπαιρνα ποτέ πίσω”.

Μια ημέρα μετά ο Ντάνουτ Λούπου κατηγόρησε τον Ραντουκάνου πως όλα όσα λέει τα λέει για να αποκτήσει δημοσιότητα λόγω της υποψηφιότητας του ως πρόεδρος ενώ στο μεταξύ ο τελευταίος υποστήριξε πως η καριέρα του δεν ήταν τόσο μεγάλη όσο ισχυρίζεται ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ.

Το σχόλιο του Λούπου ήταν δηκτικό τονίζοντας πως “όταν εγώ έπαιζα στο Παγκόσμιο Κύπελλο αντίπαλος του Μαραντόνα, εκείνος έβλεπε τηλεόραση και δεν μπορώ να γνωρίζω αν είχε έγχρωμη ή ασπρόμαυρη στο σπίτι του”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook