Το Β’ μέρος της συνέντευξης του Φελίπε: Ο Βραζιλιάνος κλείνει το μάτι στον ΟΦΗ για να συνεχίσει!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στο δεύτερο μέρος της ολοσέλιδης συνέντευξης του Λουίζ Φελίπε στην O Jogo ο Βραζιλιάνος φορ επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του Gentikoule πως είναι απόλυτα ευχαριστημένος στον ΟΦΗ και αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει στο Ηράκλειο και την επόμενη χρονιά.

Στις 23 Μαρτίου το Gentikoule είχε αποκαλύψει όλα τα δεδομένα γύρω από το ενδεχόμενο παραμονής του Λουίζ Φελίπε στον ΟΦΗ αναφέροντας πως ο 29χρονος επιθετικός είναι απόλυτα ικανοποιημένος από όσα έχει συναντήσει στον σύλλογο και το Ηράκλειο. Με την συνέντευξη του στην O Jogo ο Λουίζ Φελίπε τονίζει πως είναι ανοικτός να συζητήσει το ενδεχόμενο της παραμονής του στον ΟΦΗ κλείνοντας επί της ουσίας το… μάτι στην ομάδα για την παράταση του δανεισμού του.

Πως προέκυψε ο ΟΦΗ;

– Στο σταφ του ΟΦΗ είναι ένας Πορτογάλος προπονητής (σημ. Πέδρο Καραβέλα) που με γνώριζε από το παρελθόν και με ρώτησε αν ενδιαφέρομαι να πάω στην ομάδα και του είπα αμέσως ναι. Γνώριζε πως δεν ήμουν ευχαριστημένος από τις συνθήκες στην Σάντα Κλάρα και χρειαζόμουν μια αλλαγή περιβάλλοντος. Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον ΟΦΗ, είμαι ευτυχισμένος στην ομάδα. Ο ΟΦΗ είναι ένα οργανωμένο club, υπάρχουν πολύ καλές συνθήκες, οι άνθρωποι του με υποδέχτηκαν ωραία και είναι ένα υπέροχο μέρος για να ξεκινήσω από την αρχή. Τα πράγματα για μένα πάνε πολύ καλά και ελπίζω να μείνουν έτσι ώστε να επανέλθω ξανά στο καλύτερο μου επίπεδο.

Για να βρεθείς στο καλύτερο επίπεδο όμως πρέπει να βοηθήσει και το club, ποιοι είναι οι στόχοι του ΟΦΗ;

– Ο στόχος του ΟΦΗ ήταν να μπει στην πρώτη εξάδα που οδηγεί σε ένα εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις όμως δεν τα καταφέραμε λόγω μιας απόφασης (σημ. η υπόθεση του ΠΑΣ Γιάννινα). Τώρα θα παίξουμε στα play out και φυσικά θέλουμε πάντα να είμαστε στους καλύτερους.

Έχετε συζητήσει για την ανανέωση του συμβολαίου σου;

– Νομίζω ότι είναι ακόμα νωρίς, πρώτα πρέπει να δει ο σύλλογος τις ανανεώσεις συμβολαίων, τις αποχωρήσεις και όλα τα ζητήματα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Έχουμε να παίξουμε ακόμα 7 παιχνίδια (προφανώς η συνέντευξη δόθηκε πριν την πρεμιέρα με τον Ιωνικό) αλλά ακόμα δεν έχουμε μιλήσει για την ανανέωση του συμβολαίου μου. Όταν θα μου μιλήσουν από τον ΟΦΗ τότε θα είμαι έτοιμος να συζητήσουμε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook