Μεγάλο αφιέρωμα της Daily Record στον Γιώργο Σαμαρά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο αγγλικός Κολοσσός των αθλητικών media φιλοξενεί αφιέρωμα του στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ μιλώντας με εγκωμιαστικά σχόλια τονίζοντας πως “ότι και αν έγραψε η ιστορία θα είναι πάντα ο παίκτης που αποτέλεσε τον μεγαλύτερη ήρωα της Σέλτικ”.

Μπορεί ο Γιώργος Σαμαράς να έχει φύγει από την Γλασκώβη εδώ και 8 χρόνια όμως πάντα για το κοινό της Σέλτικ αποτελεί έναν μύθο και έναν από τους κορυφαίους παίκτες που φόρεσαν ποτέ την φανέλα ενός εκ των γιγάντων του ποδοσφαίρου της Σκωτίας.

Όπως φαίνεται η παρουσία του Γιώργου Γιακουμάκη στην Γλασκώβη και το καταπληκτικό 2022 επανέφεραν στην Σκωτία τις αναμνήσεις από τον Γιώργο Σαμαρά με την Daily Record να φιλοξενεί ένα μεγάλο αφιέρωμα που ξεκινάει από τον Ιανουάριο του 2008 όταν και μετακόμισε, αρχικά, δανεικός από την Μάντσεστερ Σίτι και εν συνεχεία υπογράφοντας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Στο δημοσίευμα της Daily Record γίνεται αναφορά στα γκολ που πέτυχε ο Γιώργος Σαμαράς στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και εκείνα κόντρα στο μεγάλο ντέρμπι Old Firm αντίπαλο στον αιώνιο αντίπαλο την Ρέιντζερς.

Το δημοσίευμα καταλήγει στο παρόν και την παρουσία του στον ΟΦΗ ως αντιπρόεδρος όπου γίνεται ειδική αναφορά και τονίζει πως “επέστρεψε στην ομάδα που αγωνίστηκε ως παιδί ώστε να τον οδηγήσει στις κορυφαίες θέσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook