Στην Ιβηρική Χερσόνησο ο Γιάννης Σαμαράς

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν έχει ξεκινήσει ήδη, ελέω και της πρόωρης έναρξης του πρωταθλήματος με τον Γιάννη Σαμαρά να βρίσκεται στο εξωτερικό.

Όπως έχει γράψει το Gentikoule εδώ και αρκετό καιρό, η διεξαγωγή του Μουντιάλ του Κατάρ υποχρεώνει τον ΟΦΗ (όπως και όλες τις ελληνικές ομάδες) να μπουν σε πρόωρη έναρξη του αγωνιστικού σχεδιασμού της ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει την Πέμπτη με το Δ.Σ. της Superleague όπου και θα ανακοινώσει την ημερομηνία διεξαγωγής του επόμενου πρωταθλήματος με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως πρόκειται να έχουμε σέντρα μέσα στο πρώτο 10ημερο του Αυγούστου μιας και θα υπάρξει μια 40ημερη διακοπή Νοέμβρη με Δεκέμβρη λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το Gentikoule είχε αποκαλύψει εδώ και καιρό πως ο ΟΦΗ έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του για την επόμενη σεζόν και μάλιστα έχει εστιάσει ήδη στις θέσεις που η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση: Δύο μπακ, ένα στόπερ, ένας κεντρικός μέσος και ανάλογα με το τι θα γίνει με τις υποθέσεις Λουίζ Φελίπε, Λάμπρου θα γίνουν και οι ανάλογες προσθήκες στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Στο πλαίσιο του σχεδιασμού της επόμενης αγωνιστικής περιόδου ο Γιάννης Σαμαράς βρίσκεται ήδη στο εξωτερικό με τις σχετικές πληροφορίες να αναφέρουν πως έχει ταξιδέψει για τις χώρες της Ιβηρικής Χερσονήσου (Ισπανία, Πορτογαλία) όπου θα παραμείνει για αρκετό χρονικό διάστημα δίχως να έχει γίνει γνωστό αν η παρουσία του εκεί αφορά υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους ή έρευνα γύρω από το που θα πραγματοποιηθεί το κεντρικό στάδιο της προετοιμασίας το ερχόμενο καλοκαίρι. Το μόνο σίγουρο είναι πως η παρουσία του Γιάννη Σαμαρά στην Ισπανία και την Πορτογαλία σχετίζεται με υποθέσεις που αφορούν τον ΟΦΗ, άλλωστε είναι κάτι που αποτελεί συνήθεια για τον Διευθυντή Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ να βρίσκεται στο εξωτερικό όπως συνέβη και πέρυσι όπου βρέθηκε αρκετά νωρίς στην Ολλανδία για να εποπτεύσει τους χώρους που η ομάδα πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της σε Osterbeek και Mill.

Πάντως με τα μέχρι τώρα δεδομένα που έχουμε στην διάθεση μας, ο ΟΦΗ πρόκειται να μπει στο γήπεδο μέσα στον Ιούνιο, εν αντιθέσει με ότι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια και αφού θα παραμείνει στο Ηράκλειο για ένα μικρό χρονικό διάστημα στην συνέχεια θα αναχωρήσει για το εξωτερικό προκειμένου να πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook