Έχει την ευκαιρία για ανασύνταξη δυνάμεων

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Τα πλεϊ άουτ σταματάνε για μία βδομάδα λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής και στον ΟΦΗ έχουν την ευκαιρία να ανασυνταχθούν, ώστε να παρουσιάσουν ένα καλύτερο πρόσωπο στο προσεχές ματς στην Λαμία.

Ο ΟΦΗ  μπήκε με το… αριστερό στα play out της Super League, αφού ηττήθηκε με σκορ 3-2 από τον Ιωνικό στο “Θ. Βαρδινογιάννης”, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.

Ο Νίκος Νιόπλιας έκανε λόγο για το χειρότερο πρώτο ημίχρονο της σεζόν και τώρα που το πρωτάθλημα σταματάει, λόγω των φιλικών της Εθνικής με Ρουμανία (25/3)  και Μαυροβούνιο (28/3) παρουσιάζεται η ευκαιρία να ανασυνταχθεί ώστε να παρουσιαστεί καλύτερος στα εναπομείναντα έξι ματς.

Η ημερομηνία και οι ώρες έναρξης της 2ης αγωνιστικής δεν έχουν οριστεί, αλλά το ματς στην Λαμία  αναμένεται να γίνει το Σάββατο στις 2 Απριλίου.

Όσον αφορά στον τραυματισμό του Ντουρμισάι, η πρώτη εκτίμηση δείχνει ότι έχει υποστεί κάκωση στον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού.

Εντωμεταξύ, ο Διαμαντής, έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων (Λιχτενστάιν – 25/3 και  Πορτογαλία – 29/3), όπως και ο Επασί με την Εθνική Καμερούν και τους αγώνες μπαράζ κόντρα στην Αλγερία (25 -29 Μαρτίου) με φόντο την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook