Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ατομική κριτική των παικτών του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Επασί
Ο κορυφαίος παίκτης του ΟΦΗ, ήταν ένας από τους τρεις διασωθέντες του πρώτου ημιχρόνου και ο κυριότερος λόγος που το σκορ διατηρήθηκε σε αυτήν την έκταση.

Μαρινάκης
Αμυντικά δεν είχε ιδιαίτερη δουλειά, επιθετικά στο πρώτο δεν βοήθησε, στο δεύτερο βρήκε χώρους δίχως αποτέλεσμα.

Βούρος
Ο ένας από τους τρεις διασωθέντες που γράψαμε παραπάνω. Πραγματικά εντυπωσιακός σε όλο το παιχνίδι, απροσπέλαστος και με θέληση από το πρώτο λεπτό.

Σελίμοβιτς
Κίνδυνος – θάνατος, ο Λένις τον εξέθετε συνεχώς, πολλές λάθος μεταβιβάσεις αλλά βέβαια δεν ήταν ο μόνος που ήταν τραγικός στο πρώτο ημίχρονο.

Μπαλογιάννης
Πέρασε ένα εφιαλτικό πρώτο ημίχρονο όπου ήταν πάντα ένα μέτρο πίσω από τον Λένις. Στο δεύτερο του πρόσφερε κάλυψη ο Γιαννούλης, δεν είχε πολύ δουλειά.

Ντε Γκούζμαν
Ο πιο ενεργητικός από τους τρεις του κέντρου, γύρισε πίσω αρκετές φορές, έχει δύο ασίστ στα γκολ Λουίζ Φελίπε, Ντουρμισάι.

Νέιρα
Νευρικός, βαρύς, με πολλά λάθη κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όπου ένα εξ’ αυτών παραλίγο να το πληρώσει με γκολ ο ΟΦΗ. Στο δεύτερο ημίχρονο κινήθηκε κάπως καλύτερα αλλά ανούσιος.

Μεγιάδο
Πολλά λάθη, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο και σε αρκετές φορές καθυστερούσε ακόμα και την προώθηση της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση.

Λάμπρου
Δεν ακούμπησε ούτε μια φορά μπάλα στο πρώτο ημίχρονο. Δικαίως έγινε αλλαγή στο 45′.

Ντουρμισάι
Το πάλεψε, ήταν ενεργητικός και είναι και ένας από τους παίκτες με τις περισσότερες ευκαιρίες για τον ΟΦΗ, μια στο πρώτο ημίχρονο, ένα γκολ συν ακόμα μια στο δεύτερο.

Λουίζ Φελίπε
Ο Βραζιλιάνος δείχνει πως είναι μεταγραφή λίρα εκατό για τον ΟΦΗ. Σκόραρε ένα πανέμορφο γκολ, έδωσε μάχες με Τσιγκρίνσκι, κάνει τρομερή ενέργεια στο 88′ με τον Χουτεσιώτη να του στερεί σίγουρο γκολ.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Γιαννούλης
Η κίνηση του Νιόπλια να τον βάλει άλλαξε την εικόνα του ΟΦΗ, αλάνθαστος για ακόμα ένα παιχνίδι, ανέβασε πολλές φορές τον ΟΦΗ σωστά από τα αριστερά, προσέφερε κάλυψη στον Μπαλογιάννη.

Διαμαντής
Έπαιξε μετά από σχεδόν 3 μήνες, έκανε εξαιρετικό παιχνίδι, με ανάσες και αναπνοές ανέβαινε συνεχώς από τα δεξιά, μοιραίος παίκτης με δύο κεφαλιές που θα μπορούσε να είχε σκοράρει το γκολ της ισοφάρισης.

Μπουζούκης
Έδωσε ανάσα με την είσοδο του στο ματς, είχε εμπνεύσεις σε κάποιες περιπτώσεις επιχειρώντας να παίξει κάθετα.

Φαν Ντάινεν
Θα μπορούσε να χρεωθεί με ασίστ στην φάση του 88′ μετά το γύρισμα του στον Λουίζ Φελίπε.

Τσιλιανίδης
Πήρε αρκετές πρωτοβουλίες, κινήθηκε πάνω στην γραμμή ώστε να πάει σε επιθέσεις ενός εναντίον ενός.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook