Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – Ιωνικός

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ιωνικό.

Sdna.gr: “Σημαντικό βήμα παραμονής στη κατηγορία έκανε ο Ιωνικός που κέρδισε με 2-3 τον ΟΦΗ σε ένα παιχνίδι με τρομερό ρυθμό, εξέλιξη και αμέτρητες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες”.

To10.gr: “Ματς… Premier League στο Γέντι Κουλέ, με ΟΦΗ και Ιωνικό να προσφέρουν γκολ και θέαμα. Στην πρεμιέρα των play out, η ομάδα της Νίκαιας δραπέτευσε με το «διπλό» από την Κρήτη (2-3), κάνοντας τεράστιο βήμα για την παραμονή στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στους 37 πόντους, με τους φιλοξενούμενους να ανεβαίνουν στους 29”.

Sport24.gr: “Ο Ιωνικός πραγματοποιώντας το καλύτερο φετινό του πρώτο 45λέπτο κατάφερε να πετύχει τρία τέρματα και εν τέλει παρά την αντεπίθεση του ΟΦΗ στο δεύτερο μέρος να πάρει τη νίκη με 3-2 και τρεις πόντους που τον φέρνουν αγκαλιά με την παραμονή”.

Gazzeta.gr: “Ο Ιωνικός ήταν εκρηκτικός στο πρώτο ημίχρονο (1-3), άντεξε στην τρομερή πίεση του ΟΦΗ κατά τη διάρκεια του β’ ημιχρόνου και πήρε μεγάλο διπλό στην πρεμιέρα των play out”.

Sport-fm.gr: “«Τριποντάρα» παραμονής για τον Ιωνικό στην Κρήτη! Οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν 3-2 επί του ΟΦΗ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των Playouts της Super League 1 και πλέον βρίσκονται αγκαλιά με την ανανέωση της παρουσίας τους στη μεγάλη κατηγορία, καθώς εκτινάχθηκαν στο +11 από την προτελευταία Λαμία”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook