Να κάνει το αυτονόητο και να ξεκινήσει με τη νίκη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην διαδικασία των play out μπαίνει το μεσημέρι (15.00 | live Gentikoule – Athletic Radio 104,2) ο ΟΦΗ που υποδέχεται στο “Γεντί Κουλέ” τον Ιωνικό με μοναδικό σκοπό το τρίποντο.

Με στόχο να διεκδικήσει τη νίκη σε όλα τα ματς ξεκινάει σήμερα η περιπέτεια του ΟΦΗ στην άχαρη διαδικασία των play out όπου σε αντίθεση με πέρυσι, φέτος δεν έχει κανέναν βαθμολογικό άγχος ούτε και το… ζόρι που πέρασε την περσινή σεζόν (και να μην το ξαναπεράσει). Αγωνιστικά αναμένεται να δούμε πως θα παρουσιαστεί ο ΟΦΗ κόντρα στον Ιωνικό που θέλει ακόμα 1 ή 2 βαθμούς για να εξασφαλίσει και τυπικά την παραμονή του στην Superleague και την επόμενη περίοδο.

Ο Νίκος Νιόπλιας δεν πρόκειται να προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές στο αρχικό σχήμα και δεν έπονται εκπλήξεις από τον τεχνικό του ΟΦΗ.

Οι 21 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του ΟΦΗ είναι οι: Epassy, Waterman, Σωτηρίου, Πασαλίδης, Selimovic, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μπαλογιάννης, Neira, Μπουζούκης, Στάικος, Mellado, De Guzman, Λάμπρου, van Duinen, Durmishaj, Τσιλιανίδης, Phellype.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook