Ο Δανός Μπούρχαρντ στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, ο Ούγγρος Μπόγκναρ στο Άρης – Παναθηναϊκός

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές για τη 2η αγωνιστική των play offs της Super League και της 1ης των play out, με την ΚΕΔ να ανακοινώνει τα ονόματα.

Ο Δανός Γιόργκεν Μπούρχαρντ, που ανήκει στη δεύτερη κατηγορία της UEFA είναι ο «εκλεκτός» του Μαρκ Κλάτενμπεργκ για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Βοηθούς θα έχει τους Πολυχρόνη Κωσταρά και Αντώνη Σινιοράκη, ενώ στο VAR θα είναι ο συμπατριώτης του Γιάκομπ Σούνμπεργκ, με τον Τσέτσιλας να αναλαμβάνει τον ρόλο του τέταρτου.

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα βρεθεί ο Ούγγρος Τόμας Μπόγκναρ, από την πρώτη κατηγορία της UEFA, ο οποίος έχει δώσει το «παρών» και σε άλλα παιχνίδια στην Ελλάδα. Βοηθοί του θα είναι οι Τρύφωνας Πετρόπουλος και Αθανάσιος Κόλλιας, τέταρτος θα είναι ο Αθανάσιος Τζήλο, ενώ στο VAR ο Πορτογάλος Γκουστάβο Κορέια.

Στο παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννενα και τον Ολυμπιακό διαιτητής θα είναι ο Αριστομένης Κουτσιαύτης. Βοηθοί οι Λάζαρος Δημητριάδης και Κωνσταντίνος Νικολαΐδης, ενώ στο VAR θα είναι ο Ανδρέας Γκάμαρης.

Από εκεί και πέρα, στο ντέρμπι παραμονής ανάμεσα σε Ατρόμητο και Απόλλωνα Σμύρνης για την 1η αγωνιστική των play out διαιτητής θα είναι ο Κορέια, με VAR τον Μπόγκναρ. Ο Διαμαντόπουλος θα «σφυρίξει» το ΟΦΗ-Ιωνικός με VAR τον Μανούχο, ο Φωτιάς το Βόλος – Αστέρας Τρίπολης, με VAR τον Περράκη και ο Παπαδόπουλος το Παναιτωλικός – Λαμία με VAR τον Ζαμπάλα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook