Γρίβας: “Μου βγήκε σε καλό ο δανεισμός – Ο ΟΦΗ έπαιξε κυριαρχικό ποδόσφαιρο”

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο Φρίξος Γρίβας μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τον δανεισμό του από τον ΟΦΗ στην Καλαμάτα, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε πως μέσα από τα παιχνίδια του στην Super League 2 έχει αποκτήσει ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Τι είπε για τον ΟΦΗ, τον Ουές και την περίπτωση επιστροφής του στην ομάδα.

Ο Φρίξος Γρίβας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Θύρα 8» με τον Μανώλη Σαρρή στον Athletic Radio 104,2. Ο δανεικός από τον ΟΦΗ στην Καλαμάτα επιθετικός, αναφέρθηκε στην ευκαιρία που του παρουσιάστηκε να αγωνιστεί με τα χρώματα της «Μαύρης Θύελλας» στο πρωτάθλημα της Super League 2, και μίλησε για τις εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής, τον ρόλο που έχει στην ομάδα, αλλά και για τον ΟΦΗ.

Aναλυτικά όσα είπε ο Φροίξος Γρίβας στον Athletic Radio 104,2

Για το εάν του έχει κάνει καλό ο δανεισμός του από τον ΟΦΗ στην Καλαμάτα: «Εννοείται ότι μου έχει βγει σε καλό. Παίρνω συνέχεια παιχνίδια στα πόδια μου, έχω αρχίσει και κάνω αριθμούς, γκολ, ασίστ και εξελίσσομαι μέσα από αυτά σε καλύτερο παίκτη».

Για την επιθυμία του να παίξει και την περίπτωση της Καλαμάτας: «Όλοι οι παίκτες που βρίσκονται στην ίδια ηλικία με μένα, θέλουν να παίζουν, να έχουν παιχνίδια στα πόδια τους για να εξελίσσονται. Όταν παρουσιάστηκε η ευκαιρία της Καλαμάτας, αυτό σκέφτηκα και εγώ και οι δικοί μου άνθρωποι. Το να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου, να δω τις δυνατότητές μου και από εκεί και πέρα, βλέπουμε».

Για τον εκπρόσωπό του, Ευθύμη Κοτίτσα: «Είναι πολύ σημαντικό να έχεις έναν άνθρωπο να σε συμβουλεύει δίπλα σου».

Σχετικά με την φετινή πορεία του ΟΦΗ: «Ο πρώτος στόχος της ομάδας ήταν να βγει στα play off. Χάθηκε στις λεπτομέρειες, αλλά ο ΟΦΗ σε όλα τα παιχνίδια έπαιζε το ίδιο ποδόσφαιρο, καλό ποδόσφαιρο. Είτε με τον πρώτο, είτε με ομάδα χαμηλότερης θέσης ήθελε να έχει τον πρώτο λόγο, να κυριαρχεί».

Για το εάν μπορεί η παρουσία του στην Καλαμάτα να τον βοηθήσει να επιστρέψει στο ρόστερ του ΟΦΗ το καλοκαίρι: «Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα του ΟΦΗ. Προς το παρόν, το πρωτάθλημα της Super League 2 έχει πολύ δρόμο μπροστά του, το καλοκαίρι αργεί. Δουλειά, παιχνίδια και βλέπουμε».

Για το ντέρμπι της Καλαμάτας με τα Χανιά: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, θέλουν να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στον πρώτο και τον δεύτερο, να παλεύουν για να πάρουν στο τέλος ό, τι μπορούν. Πιστεύω ότι αυτά τα ματς είναι ντέρμπι. Όποιος το θέλει πιο πολύ και είναι πιο συγκεντρωμένος στο πλάνο, θα το πάρει».

Σχετικά με τον ρόλο που έχει στην Καλαμάτα, που είναι διαφορετικός από ό, τι στον ΟΦΗ: «Είναι σημαντικό το ότι έχω παιχνίδια συνέχεια. Πιστεύω ότι παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και η ψυχολογία. Παιχνίδι με παιχνίδι, εάν πηγαίνεις καλύτερα, γίνεται καλύτερος και παίρνεις ψυχολογία. Ήρθαν οι ασίστ, μετά ήρθε και το γκολ».

Για το εάν μιλάει με τους συμπαίκτες του στον ΟΦΗ: «Ναι μιλάω συνέχεια με όλα τα παιδιά, με τον Ουές που ήμασταν μαζί, έχουμε μία άλλη σχέση, τον έχω σαν αδερφό μου. Μιλάμε καθημερινά».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook