Το μήνυμα του Πογέτ στον Βούρο: Πάρε μεταγραφή ή άλλαξε μάνατζερ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ουρουγουανός προπονητής ακολουθώντας τα χνάρια του προκατόχου του απέδειξε για ακόμα μια φορά πως δεν τον ενδιαφέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά τα PR που θα κάνει στην χώρα μας.

Μετά από ένα ολόκληρο πρωτάθλημα που ο Πραξιτέλης Βούρος μόνο σπαθιά δεν κατάπιε. Όλα τα υπόλοιπα τα έκανε και με το παραπάνω. Δεν χρειάζεται να είμαστε εμείς εκείνοι που θα γράψουμε για την αξία του αρχηγού του ΟΦΗ, τα επιτεύγματα του με την ασπρόμαυρη φανέλα μιλούν από μόνα τους. Με τις σημερινές κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ ο Ουρουγουανός τεχνικός ακολούθησε φανατικά όσα έκανε ο Φαν Σιπ και ήταν αυτά που τον έφαγαν νύχτα. Επί της ουσίας ο Γκουστάβο Πογέτ έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα στον Πραξιτέλη Βούρο ενόψει των επόμενων κλήσεων: Είτε πρέπει να πάρει μεταγραφή προκειμένου να τον δει και να τον πάρει στην Εθνική ομάδα, είτε να αλλάξει μάνατζερ και να μπει σε ένα κλειστό κονκλάβιο σαν και εκείνα που του έφεραν ένα 18χρονο παιδί (που μπορεί να είναι ο διάδοχος του Ζαγοράκη) αλλά πως ο Πογέτ τον ανακάλυψε από 2 συμμετοχές στην Ιταλία αυτό είναι ένα άλλο ζητούμενο.

Το χειρότερο όλων είναι ότι ο Πογέτ με στόμφο δηλώνει και κάνει λόγο για επικοινωνία με ποδοσφαιριστές όταν καλεί τον Τζαβέλλα που μόνο ποδόσφαιρο δεν έχει παίξει την φετινή σεζόν και μάλιστα σε δύο φιλικά παιχνίδια. Ο Ουρουγουανός τεχνικός δείχνει πως δεν τον ενδιαφέρει καθόλου η τάση για αλλαγή στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά αντιθέτως αυτό που επιθυμεί να κάνει είναι να δημιουργήσει την δική του λίστα παικτών που θα άγονται και θα φέρονται σύμφωνα και με όσα θέλουν να του πουν εκείνοι που τον πρότειναν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook