Η σέντρα της νέας χρονιάς επισπεύδει τις μεταγραφικές εξελίξεις

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule αποκάλυψε την προηγούμενη εβδομάδα για την πρόωρη σέντρα του νέου πρωταθλήματος και την ίδια ώρα αυτό κρατάει σε εγρήγορση τον οργανισμό του ΟΦΗ.

Το επόμενο καλοκαίρι αναμένεται να είναι, για ακόμα μια φορά, ιδιαίτερα θερμό ενόψει της σεζόν 2022 – 2023. Συμβόλαια που λήγουν, ο δανεισμός που φτάνει στο τέλος για Λάμπρου, Λουίζ Φελίπε αν και το πρωί αναλύσαμε τα δεδομένα για τον 25χρονο εξτρέμ, για τον Βραζιλιάνο επιθετικό είχαμε τονίσει από τον περασμένο Γενάρη πως δεν μπήκε οψιόν αγοράς (απολύτως φυσιολογικό μιας και μιλάμε για έναν παίκτη που το συμβόλαιο του είναι αρκετών εκ. ευρώ) αλλά με διάθεση (από πλευράς ΟΦΗ) να γίνει συζήτηση για να παραμείνει στο Ηράκλειο και την επόμενη σεζόν. Από την στιγμή που ο ΟΦΗ έχει μπροστά του τα play out, είναι και μια πρώτης τάξης ευκαιρία να προχωρήσουν τα μεταγραφικά ζητήματα που πρόκειται να απασχολήσουν τον σύλλογο ενόψει της νέας χρονιάς.

Ο ΟΦΗ δεδομένα θα βγει στην αγορά για δύο ακραία μπακ (δεξί + αριστερό), ένα στόπερ που θα πλαισιώσει τους παίκτες που βρίσκονται τώρα στο ρόστερ μιας και το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του Γιαννούλη, δίχως να μπορεί να γίνει εκτίμηση στην παρούσα φάση για το τι θα συμβεί με τον αρχηγό του, ενώ μην ξεχνάμε πως ο Βαχίντ Σελίμοβιτς, τον προηγούμενο Γενάρη, έφτασε στην πόρτα της εξόδου οπότε η παρουσία του στην ομάδα την επόμενη χρονιά βρίσκεται ακόμα και τώρα στον αέρα.

Παράλληλα σκοπός και στόχος είναι να γεμίσει το κενό που άφησε πίσω του ο Γαγιέγος με την αποχώρηση του για την Ουνιβερσιτάδ και από εκεί και πέρα μένει να δούμε τι θα συμβεί στην επίθεση με τις περιπτώσεις του Λάμπρου και του Λουίζ Φελίπε. Εάν ο ΟΦΗ καταφέρει να τους κρατήσει και τους δύο, τότε θα πρόκειται αφενός για μια σημαντική επιτυχία και αφετέρου τα κενά του μεσοεπιθετικά δεν θα είναι τόσο μεγάλα δεδομένου ότι υπάρχει ο Ντουρμισάι και ο Τσιλιανίδης που είναι πλέον πανέτοιμος στον μέγιστο βαθμό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook