Ο ΟΦΗ δουλεύει από τώρα την υπόθεση παραμονής του Λάμπρου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δεδομένη είναι η επιθυμία του ΟΦΗ να διατηρήσει τον Λάζαρο Λάμπρου στο ρόστερ του και τα επόμενα χρόνια και ήδη από τώρα έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν.

Ο σχεδιασμός του ΟΦΗ για την επόμενη χρονιά έχει ξεκινήσει ήδη μιας και όπως γράψαμε και πριν από λίγες ημέρες τα δεδομένα του φετινού καλοκαιριού είναι παντελώς διαφορετικά σε σχέση μιας και λόγω του Μουντιάλ του Κατάρ το πρωτάθλημα πρόκειται να ξεκινήσει πιο νωρίς από ποτέ.

Κατά συνέπεια ο σχεδιασμός του ΟΦΗ πρόκειται να επισπευθεί μιας και σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς καλείται να μπει στο γήπεδο από τα μέσα Ιούνη και όχι από τον Ιούλιο όπως συνέβαινε τα προηγούμενα καλοκαίρια. Ένα από τα ζητήματα που ήδη έχει ξεκινήσει να ασχολείται ο ΟΦΗ είναι και εκείνο της παραμονής του Λάζαρου Λάμπρου.

O 25χρονος εξτρέμ αγωνίζεται στον ΟΦΗ ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024 ενώ το περσινό καλοκαίρι μπήκε οψιόν αγοράς ύψους 500.000 ευρώ. Στην ουσία όμως το ποσό της ρήτρας, όπως αποδείχθηκε και στην περίπτωση του Μεγιάδο, αποτελεί ένα νούμερο και τίποτα άλλο μιας και εφόσον ο ΠΑΟΚ θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του Λάμπρου θα μπει σε διαπραγματεύσεις με τον ΟΦΗ για την παραχώρηση του ή ακόμα και να μείνει ελεύθερος.

Η επιθυμία του ΟΦΗ για να διατηρήσει τον Λάζαρο Λάμπρου στο ρόστερ του είναι δεδομένη και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule σύντομα πρόκειται να ξεκινήσουν οι διεργασίες για την παραμονή του στην ομάδα. Ο ίδιος, μετά από τρία χρόνια ταλαιπωρίας όπου δινόταν δανεικός δεξιά και αριστερά βρήκε μια ομάδα που τον εμπιστεύτηκε – μέχρι τώρα μετράει 5 γκολ και 2 ασίστ. Ο ΟΦΗ του προηγούμενου καλοκαιριού, για να είμαστε ειλικρινείς, αποτέλεσε και ένα μεγάλο “σωσίβιο” για την καριέρα του ίδιου του ποδοσφαιριστή που τον τελευταίο 1,5 χρόνο μετρούσε ελάχιστες συμμετοχές στην Ολλανδία όπου αγωνίστηκε για έξι μήνες και εν συνεχεία όταν επέστρεψε στον ΠΑΟΚ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook