Σίμος: «Στον ΟΦΗ προσπαθήσαμε και βάλαμε νεαρούς Έλληνες παίκτες»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο εάν είναι δύσκολο για τους οι Έλληνες παίκτες να αγωνιστούν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Γιώργος Σίμος, σε δηλώσεις του στο  Metropolis 95.5 μίλησε και για τη θητεία του στον ΟΦΗ, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Στον ΟΦΗ προσπαθήσαμε και βάλαμε νεαρούς Έλληνες παίκτες. Η πράξη είναι το σημαντικό από τη θεωρεία. Θεωρώ πως δεν είναι δύσκολο, είναι εύκολο, είναι μια απόφαση που πρέπει να γίνεται συνειδητά, να μην γίνεται μέσα από πρέπει και επειδή μας αναγκάσανε.

Τελευταία παρακολουθώ το πορτογαλικό πρωτάθλημα, γιατί είναι και μια από τις αντιπάλους μας τον Μάρτιο. Αν δείτε στο πορτογαλικό πρωτάθλημα πόσοι ποδοσφαιριστές στις ηλικίες αυτές και αγωνίζονται σε κορυφαίες ομάδες, Πόρτο, Μπενφίκα, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μπράγκα. Θα καταλάβετε γιατί η Πορτογαλία είναι μια χώρα που πουλάει πολύ ακριβά, είναι αυτό που λείπει σε εμάς. Υπάρχει ταλέντο στη χώρας μας και μην ξεχνάμε κάποτε μια παρέα Ελλήνων παιδιών και πήρες το Euro. 

Δεν λέμε σε μια ενδεκάδα να αγωνίζονται οι 8 στους 11, αλλά 2-3 ή και έναν. Αλλά είναι μια συνειδητή επιλογή των ομάδων. Ακόμη δεν έχει μπει μέσα στο DNA μας, ως χώρα». 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook