Χωρίς δράση μέχρι το επόμενο Σάββατο ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά μέχρι το επόμενο Σάββατο, όταν και ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί τον Ιωνικό για την πρώτη αγωνιστική των play out.

Ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί στα play out του πρωταθλήματος για φέτος, σε μία σειρά παιχνιδιών όπου θα κληθεί να δώσει δίχως ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Σε κάθε περίπτωση, τα συγκεκριμένα παιχνίδια αποτελούν μία καλή ευκαιρία για δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα από το Νίκο Νιόπλια, αλλά και για να δοθούν λεπτά συμμετοχής σε παίκτες με πιο περιορισμένες εμφανίσεις.

Η ομάδα θα συνεχίσει κανονικά τις προπονήσεις τις στις επόμενες ημέρες, καθώς το σαββατοκύριακο που πλησιάζει δεν θα δώσει κάποιο επίσημο παιχνίδι. Επόμενο επίσημο παιχνίδι για τον ΟΦΗ είναι εκείνο του επόμενου Σαββάτου (19/03) στις 15:00 το μεσημέρι με τον Ιωνικό εντός έδρας για την πρώτη αγωνιστική των play out.

Η σημερινή (11/03) προπόνηση στο «Βαρδινογιάννειο» έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 το πρωί, ενώ θυμίζουμε ότι χθες (10/03) ο Τοράλ συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα ενώ ο Ουές συνέχισε την θεραπεία του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook