Μεγάλη αποστολή του “ELEVOETBAL” στην Κρήτη για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένα από τα κορυφαία αθλητικά περιοδικά της Ολλανδίας ταξίδεψε στην Ελλάδα αποκλειστικά για τον ΟΦΗ πραγματοποιώντας μεγάλο αφιέρωμα στην ομάδα.

Ανέκαθεν ο ΟΦΗ ήταν μια από τις πιο δημοφιλείς ελληνικές ομάδες της Ολλανδίας με την μεταξύ τους σχέση να ξεκινάει από την εποχή του Ευγένιου Γκέραρντ και βέβαια στην πορεία έγινε ακόμα πιο στενή λόγω της παρουσίας του Νίκου Μαχλά και ακολούθησαν τόσο ο Γιώργος Σαμαράς, όσο και ο Γιάννης που βρίσκονταν στην χώρα για αρκετά χρόνια.

Φαίνεται λοιπόν πως στην Ολλανδία συνεχίζουν να παρακολουθούν την πορεία του ΟΦΗ και για αυτόν τον λόγο το μεγάλο ολλανδικό περιοδικό “ELVOETBAL” πραγματοποίησε δημοσιογραφική αποστολή στην Κρήτη με το επόμενο τεύχος να κυκλοφορεί μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Μάλιστα στο τελευταίο τεύχος υπάρχει πολυσέλιδο αφιέρωμα όπου φιλοξενούνται συνεντεύξεις του Γιώργου Σαμαρά αλλά και των τεσσάρων Ολλανδών που βρίσκονται στο ρόστερ του ΟΦΗ Μπόι Βάτερμαν, Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν, Λουκ Καστάνιος, Μάικ Φαν Ντάινεν και σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη του περιοδικού αναφέρονται σε όσα έχουν συναντήσει στην Κρήτη. “Στην Κρήτη αγαπούν το ποδόσφαιρο και ο σύλλογος θέλει να κάνει βήματα προόδου σύμφωνα και με την Ολλανδική σχολή”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook