Θέμα στην Βραζιλία το γκολ του Λουίζ Φελίπε – “Σημαντικό επίτευγμα για το club τα play offs”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Λουίζ Φελίπε πέτυχε το τρίτο γκολ με την φανέλα του ΟΦΗ και η παρουσία του στην ομάδα έφτασε μέχρι την πατρίδα του με την ιστοσελίδα terra.com.br να φιλοξενεί δηλώσεις του Βραζιλιάνου επιθετικού.

O 29χρονος επιθετικός ήρθε στον ΟΦΗ στις αρχές Φλεβάρη και έχει καταφέρει μέσα σε έξι παιχνίδια να πετύχει ήδη τρία γκολ παρότι η πρώτη του εμφάνιση κόντρα στην Λαμία ήταν ολιγόλεπτη. Ο ίδιος διαμόρφωσε το τελικό 2-0 κόντρα στον Απόλλωνα ενώ είχε συμμετοχή και στο πρώτο γκολ όταν και πήρε την κεφαλιά με την οποία ξεκίνησε η φάση που κατέληξε στο γκολ του Πραξιτέλη Βούρου. Το νέο γκολ που πέτυχε με την φανέλα του ΟΦΗ έγινε θέμα και στην πατρίδα του με τα Βραζιλιάνικα ΜΜΕ να παρακολουθούν την πορεία του Λουίζ Φελίπε που, υπό άλλες συνθήκες και αν δεν είχε προκύψει ο σοβαρός τραυματισμός του πριν από δύο χρόνια, στο Ηράκλειο δείχνει να έχει βρει τον εαυτό του.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα terra.com.br ο επιθετικός του ΟΦΗ αναφέρθηκε στην είσοδο της ομάδας στα play offs υπογραμμίζοντας πως “δεν έχει σημασία ότι εγώ σκόραρα αλλά ότι η ομάδα πέτυχε να τερματίσει στις πρώτες έξι ομάδες και τώρα πηγαίνουμε στα play offs που είναι ένα σημαντικό επίτευγμα για το club. Θα παίξουμε δέκα ακόμα παιχνίδια για κάθε ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook