Aναβλήθηκε το ΑΕΚ-ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Mετά από απόφαση του Γ.Γ.Α Πάνου Μπιτσαξή η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ αναβλήθηκε.

H AEK ως γνωστόν δεν τύπωσε εισιτήρια και ο αγώνας αναμενόταν να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο υπό το φόβο το να προκληθούν επεισόδια το παιχνίδια αναβλήθηκε.

Η ΑΕΚ κατέθεσε αίτηση στην διοργανώτρια αρχή για αναβολή του αγώνα με τον ΟΦΗ το οποίο βρήκε υπέρμαχο τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Παναγιώτη Μπιτσαξή, ο οποίος και πήρε την απόφαση να αναβληθεί το παιχνίδι!

Από την στιγμή που οι φίλαθλοι της ΑΕΚ ενημερώθηκαν πως δεν θα υπάρχει αύριο με τον ΟΦΗ κόσμος στο γήπεδο έγιναν πολλά τηλεφωνήματα  από τους οπαδούς στην ΠΑΕ, οι οποίοι τόνιζαν πως θα μπουν στο γήπεδο ότι και να γίνει. Αυτό “τρομοκράτησε” τους ανθρώπους της ΑΕΚ οι οποίοι σίγουρα ανακουφίστηκαν στο άκουσμα της είδησης της αναβολής. Το θέμα είναι πως η αποστολή του ΟΦΗ βρίσκεται στην Αθήνα και θα μπορούσε κάποιος από την ΠΑΕ ΑΕΚ να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους του ΟΦΗ ώστε να υπήρξε μια κουβέντα και να μην χρειαζόταν η ομάδα να μεταβεί άδικα στην πρωτεύουσα ενώ και ο Γ.Γ.Α. φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την απόφαση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook