Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ατομική κριτική των παικτών του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα

Επασί
Ο Καμερουνέζος είχε εύκολο απόγευμα, έπιασε ελάχιστες φορές την μπάλα.

Μαρινάκης
Επιθετικά βρήκε χώρους, αμυντικά τον απασχόλησε ελάχιστα ο Γιαννιώτας παρά μόνο στο ξεκίνημα του αγώνα.

Μπαλογιάννης
Αμυντικά δεν ενοχλήθηκε καθόλου, επιθετικά βρήκε χώρους κυρίως στο πρώτο ημίχρονο δημιουργώντας “τρίγωνα” με τον Μπαλογιάννη και τον Νέιρα που έκλινε προς τ’ αριστερά.

Βούρος
Δεν είναι μόνο ότι σκοράρει, είναι ότι κάνει ένα άψογο παιχνίδι και αμυντικά. Highlight η ενέργεια του όταν πρόλαβε με προβολή τεράστιας κλάσης τον Τσιλούλη.

Σελίμοβιτς
Κάνει ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του με την φανέλα του ΟΦΗ. Αρχοντικός σε όλα τα μαρκαρίσματα, επιχείρησε να ανοίξει την άμυνα του Απόλλωνα με 40αρες μπαλιές, σχεδόν αλάνθαστος.

Ντε Γκούζμαν
Ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε πολλές πρωτοβουλίες στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάζοντας αρκετά τις γραμμές του ΟΦΗ.

Μεγιάδο
Φάνηκε καταβεβλημένος από την αποχή που είχε από τις προπονήσεις αλλά με τον ΟΦΗ να είναι μόνιμα στην επίθεση δεν είχε και πολύ δουλειά.

Νέιρα
Φάνηκε επηρεασμένος, στο πρώτο ημίχρονο, από την αποχή από τις προπονήσεις όμως στο δεύτερο 45λεπτο μόλις βρήκε χώρο, έκανε δύο ενέργειες και άλλαξε την ένταση του παιχνιδιού του ΟΦΗ.

Λάμπρου
Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο πιο κινητικός παίκτης του ΟΦΗ, προσπάθησε με ατομικές ενέργειες να γίνει επιθετικός ωστόσο ήταν καλά κλεισμένος από τους παίκτες του Απόλλωνα.

Ντουρμισάι
Έπαιξε σαν εξτρέμ, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του στο δεύτερο ημίχρονο όταν από δικές του πλαγιοκοπήσεις βγήκαν σχεδόν όλες οι φάσεις του ΟΦΗ.

Λουίζ Φελίπε
Απέδειξε πως είναι killer μέσα στην περιοχή, ήδη μέσα σε 20 ημέρες έχει πετύχει τρία γκολ και η μεταγραφή του έχει βγει ήδη. Θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλα γκολ, ήταν μέσα στις φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Τσιλιανίδης
Μπήκε παίζοντας ως εξτρέμ, πήρε πρωτοβουλίες στον χρόνο συμμετοχής που πήρε.

Μπουζούκης
Κυκλοφόρησε την μπάλα όταν μπήκε πηγαίνοντας στον άξονα του ΟΦΗ.

Καμάου, Στάικος
Όταν μπήκαν στο παιχνίδι εκείνο είχε κριθεί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook