Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – Απόλλωνας Σμύρνης

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Sdna.gr: “Με «μπαλωθιές» των Βούρου (64΄) και Φελίπε (71΄) η ομάδα του Ηρακλείου νίκησε 2-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γεντί Κουλέ» και σε συνδυασμό με τις γκέλες του Αστέρα Τρίπολης και του ΠΑΣ Γιάννινα, σκαρφάλωσε στην έκτη θέση της βαθμολογίας που εξαργυρώνεται με το εισιτήριο της συμμετοχής στα πλέι οφ, με την προϋπόθεση πως οι Ηπειρώτες δεν θα πάρουν πίσω τους πέντε βαθμούς που τους αφαιρέθηκαν”.

To10.gr: “Ο ΟΦΗ γνώριζε πως για να βρεθεί στα πλέι-οφ της Superleague έπρεπε να κερδίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης στο φινάλε της κανονικής διάρκειας και ταυτόχρονα να μην πάρουν το τρίποντο ο Αστέρας Τρίπολης απέναντι στην ΑΕΚ ή ο ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στον Βόλο. Το καλύτερο σενάριο για τους Κρητικούς επιβεβαιώθηκε, καθώς επικράτησαν με 2-0 του Απόλλωνα στο «Γεντί Κουλέ» και την ίδια στιγμή ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε από την ΑΕΚ (2-1), ενώ Βόλος και ΠΑΣ Γιάννινα ήρθαν ισόπαλοι (0-0)”.

Sport24.gr: “Τα playoffs της φετινής Super League Interwetten θα έχουν (και) κρητική γεύση. Ο ΟΦΗ έκανε απόλυτα το καθήκον του επικρατώντας 2-0 του ουραγού Απόλλωνα Σμύρνης, χάρη στην αρκετά καλή εμφάνισή του στο δεύτερο 45ο λεπτό και το γεγονός αυτό τον έφερε στην πολυπόθητη 6η θέση, αφού προσπέρασε τις δύο ομάδες που ήταν μπροστά του πριν την τελευταία στροφή”

Gazzeta.gr: “Χάρη σε γκολ των Βούρου και Φελίπε, ο ΟΦΗ επικράτησε 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα, κατέκτησε την έκτη θέση και μπήκε στα play offs της Super League Interwetten. Πλέον ο ΟΦΗ θα περιμένει τη δικαστική απόφαση που αφορά τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς αν του επιστραφούν οι πέντε βαθμοί, εκείνος είναι που θα μπει στα play offs”.

Sport-fm.gr: “Έκανε το… καθήκον του και περιμένει! Ο ΟΦΗ επιβλήθηκε 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης και τερμάτισε στην πρώτη εξάδα, αλλά αναμένει την απόφαση για την τιμωρία του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Κρητικοί είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά χρειάστηκαν δύο τέρματα στο τελευταίο ημίωρο (64’ Βούρος, 71’ Φελίπε) για να ξεκλειδώσουν την αντίπαλη άμυνα. Έτσι, η ομάδα του Νιόπλια ανέβηκε στους 37 βαθμούς και βρέθηκε στην 6η θέση περιμένοντας με αγωνία την οριστική εξέλιξη της υπόθεσης με την τιμωρία του ΠΑΣ. Από την άλλη, η «ελαφρά ταξιαρχία» περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και απείλησε ελάχιστα, ενώ τερμάτισε στην τελευταία θέση της κανονικής περιόδου”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook