Play offs για τον ΟΦΗ και περιμένει την έφεση!

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ έκανε το καθήκον του, κέρδισε 2-0 τον Απόλλωνα και η παρουσία του στα play offs θα κριθεί από την έφεση του ΠΑΣ.

Ο Νίκος Νιόπλιας ξεκίνησε τον ΟΦΗ με τον Επασί κάτω από τα δοκάρια και τους Μπαλογιάννη, Σελίμοβιτς, Βούρο και Μαρινάκη από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή ξεκίνησαν οι Νέιρα, Μεγιάδο και Ντε Γκούζμαν, ενώ στα “φτερά” της επίθεσης βρέθηκε αριστερά ο Λάμπρου και δεξιά ο Ντουρμισάι. Στην κορυφή της επίθεσης άρχισε το παιχνίδι ο Λουίζ Φελίπε.

Ο ΟΦΗ έδειξε την θέληση να πάρει τα ηνία του αγώνα στα πρώτα λεπτά του αγώνα όμως πέρα από το ξεκίνημα, δεν κατάφερε να πιέσει τον Απόλλωνα. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τους παίκτες του ΟΦΗ να κάνουν αρκετά αβίαστα λάθη και να μην καταφέρνουν να απειλήσουν με αξιώσεις τους φιλοξενούμενους, με τις φάσεις να είναι λιγοστές.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ όπως είναι φυσικό χρειάστηκε να ανεβάσει τις γραμμές του και να σπάσει πιο «ζωηρά» το γκολ. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια έχασε καλές ευκαιρίες με τον Φελίπε και τα γυρίσματα του Ντουρμισάι όμως δεν βρήκε γκολ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο. Με τα αποτελέσματα στα παιχνίδια που ενδιαφέρουν τον ΟΦΗ να είναι ευνοϊκά, ο Όμιλος χρειάστηκε να ψάξει το γκολ και το βρήκε στο 64ο λεπτό, με τον Βούρο να ανοίγει το σκορ.

Με τον ΟΦΗ μπροστά στο σκορ το παιχνίδι απέκτησε άλλο ενδιαφέρον και το άγχος μεταφέρθηκε στο ΟΑΚΑ και στο Πανθεσσαλικό, με τον Λουίζ Φελίπε να «γράφει» το 2-0 στο 71ο λεπτό.

Το ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά όλων των αναμετρήσεων ήταν πολύ μεγάλο, καθώς την ίδια ώρα η ΑΕΚ έκανε το 2-1 επί του Αστέρα και το παιχνίδι του Βόλου με τον ΠΑΣ ήταν στο 0-0. Ο ΟΦΗ κράτησε εύκολα το υπέρ του 2-0 και με τα υπόλοιπα αποτελέσματα να μένουν ως έχουν, πήρε ακριβώς αυτό που ήθελε από την 26η αγωνιστική, δηλαδή να βρεθεί στην 6η θέση. Ο ΟΦΗ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα play offs, όμως εκκρεμεί η απόφαση για το -5 του ΠΑΣ Γιάννινα που θα κρίνει και την τελική κατάταξη της κανονικής διάρκειας.

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Επασί, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Λάμπρου (78′ Τσιλιανίδης), Νέιρα (84′ Στάικος), Βούρος, Ντουρμισάι (85′ Καμάου), Φελίπε, Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν (75′ Μπουζούκης), Μπαλογιάννης.

Απόλλων Σμύρνης (Τεννές): Κότσαρης, Ντεντάκης, Μπαξεβανίδης, Άλβες, Ρόγκνε (60′ Λισγάρας), Σλίβκα, Τσίμπτσαχ (76′ Παπαγεωργίου), Ντάουντα (53′ Σίγκνεβιτς), Τσιλούλης, Γιαννιώτας (46′ Παμλίδης), Ιωααννίδης.

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook