Με 20 “κομάντο” στην αποστολή ο ΟΦΗ-μέσα και ο Μάντζιος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
20 παίκτες στην αποστολή για το παιχνίδι με την ΑΕΚ συμπεριέλαβε στην αποστολή του ΟΦΗ ο Νίκος Αναστόπουλος μέσα στους οποίους βρίσκεται και ο Βαγγέλης Μάντζιος. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Ουκάρ που έμεινε εκτός αποστολής.
 
Με ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ καθώς εκτός αποστολής έμεινε ο Ουκάρ ο οποίος έχει προσβληθεί από ίωση. Αντίθετα στην αποστολή της ομάδας βρίσκεται ο Μάντζιος.
 
Ο παίκτης ακολούθησε το μέρος της σημερινής προπόνησης ωστόσο αναμένεται να μείνει στον πάγκο στην αυριανή αναμέτρηση ή αν κριθεί αναγκαίο να αγωνιστεί για μερικά λεπτά. Στον ΟΦΗ δεν θέλουν να ρισκάρουν με την συμμετοχή του επιθετικού της ομάδας μια πιθανή υποτροπή του, καθώς ακολουθούν ιδιαίτερα σημαντικά παιχνίδια στην συνέχεια και η παρουσία του κρίνεται απαραίτητη.
 
Η προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα.
 
Ο τεχνικός του ΟΦΗ μετά το τέλος της προπόνησης επέλεξε για την αποστολή τους παρακάτω παίκτες:

Βεζυρίδης, Σαχσανίδης, Πίτσος, Ζαχαράκης, Μονιάκης, Βάντο, Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Σόουζα, Χαριτωνίδης, Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Ζόρντι Λόπεζ, Χόρχε Λόπεζ, Μποντόρ, Βερόν, Σίσιτς, Παπουλής, Ζορμπάς, Μάντζιος.
 
Όσον αφορά τα πλάνα του Νίκου Αναστόπουλου για το παιχνίδι με την “Ένωση” ο Βεζυρίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Γαλανόπουλος θα είναι στο δεξί άκρο, ο Βάντο στο αριστερό και οι Γεωργίου-Ταυλαρίδης θα αποτελούν το αμυντικό δίδυμο Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται όπως όλα δείχνουν οι Ζόρντι Λόπεζ, Βερόν και Μπούρμπος ενώ η τριάδα της επίθεσης θα αποτελείται από τους Σίσιτς,Παπουλή και Χόρχε Λόπεζ. Πάντως δεν αποκλείεται να δούμε και βασικό τον Μποντόρ. Σε αυτή την περίπτωση ο Ούγγρος θα αγωνιστεί στο κέντρο στην θέση του Μπούρμπου, ο οποίος θα μετακινηθεί στο δεξί άκρο της άμυνας, όπερ και σημαίνει πως θα μείνει εκτός ενδεκάδας ο Γαλανόπουλος.
 
Να θυμίσουμε πως εκτός “μάχης” για το αυριανό παιχνίδι είναι οι τιμωρημένοι Κάλαϊτζιτς και Καμπάνταης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook