Νίκη για τον ΟΦΗ και τον κόσμο του στο “Γεντί Κουλέ” και ότι άλλο έρθει, ήρθε!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το φινάλε του πρωταθλήματος βρίσκει τον ΟΦΗ στο δικό του “Γεντί Κουλέ” με μοναδικό κίνητρο νίκη, σκόρ και θέαμα εξαντλώντας τις δικές του πιθανότητες για να μπει στα play offs.

Με το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ο ΟΦΗ πλέον θα χρειαστεί να περιμένει λίγα 24ωρα ακόμα για να μάθει αν θα συμμετάσχει στα play offs. Αρχικά πρέπει να κερδίσει σήμερα τον Απόλλωνα και στην συνέχεια να περιμένει απώλεια βαθμών από Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και την δικαστική κατάληξη της υπόθεσης με την αφαίρεση πέντε βαθμών. Αρχικά βέβαια πρέπει να κάνει το δικό του καθήκον απόψε κόντρα στον Απόλλωνα και να κερδίσει περιμένοντας την κατάληξη των αγώνων σε Βόλο, Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Νίκος Νιόπλιας δεν θα έχει στην διάθεση του τον τραυματία Τοράλ και τον τιμωρημένο Γιαννούλη ενώ άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν.

Η αποστολή του ΟΦΗ αποτελείται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Epassy, Waterman, Μανδάς, Λυμπεράκης, Πασαλίδης, Selimovic, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Κοροβέσης, Μπαλογιάννης, Neira, Μπουζούκης, Στάικος, Mellado, De Guzman, Λάμπρου, van Duinen, Kamau, Durmishaj, Τσιλιανίδης, Phellype.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook