Μέχρι τέλους θα περιμένουν Νέιρα, Μεγιάδο, Λουίζ Φελίπε

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η κρισιμότητα του αγώνα με τον Απόλλωνα είναι τόσο μεγάλη που στον ΟΦΗ θα περιμένουν, στην κυριολεξία, μέχρι την τελευταία στιγμή και τους τρεις ποδοσφαιριστές.

Ακόμα και την τελευταία στιγμή είναι πιθανό να κριθεί η συμμετοχή των Χουάν Νέιρα, Μιγκέλ Μεγιάδο και Λουίζ Φελίπε και να μπουν στο γήπεδο δίχως να έχουν κάνει προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα.

Η κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Απόλλωνα και η παρουσία τριών παικτών που μπορούν να αλλάξουν την ροή ενός αγώνα είναι τέτοια που ο Νίκος Νιόπλιας δεν έχει και πολλές επιλογές ώστε να τους αφήσει εκτός ακόμα και αν δεν έχουν κάνει προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα. Άλλωστε είναι ένα παιχνίδι, ένα 90λεπτο μέσα από το οποίο θα κριθεί (σε συνδυασμό με το τι θα γίνει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο) η παρουσία του στα play offs και κατά συνέπεια η διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Μέχρι και χθες, οι τρεις Λατινοαμερικάνοι ποδοσφαιριστές παραμένουν εκτός προπονήσεων και μένει να δούμε τι θα γίνει σήμερα εάν καταφέρουν να ξεπεράσουν το πρόβλημα και επιστρέψουν στο “Βαρδινογιάννειο”. Σε διαφορετική περίπτωση θα βρίσκονται στο κόκκινο στον ΟΦΗ μέχρι και την μέρα του αγώνα με τον Απόλλωνα περιμένοντας τους μέχρι τέλους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook