Συλλυπητήριες ανακοινώσεις από Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Λ.Αυγενάκη και Daltons

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με ανακοινώσεις τους ο ερασιτέχνης ΟΦΗ, το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ οι Daltons και ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους για τον θάνατο του Στέφανου Χρυσόπουλου.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

«Τo Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια  στην οικογένεια  του Στέφανου Χρυσόπουλου, για τον χαμό του τελευταίου. Ο  «Στεφανής» όπως όλοι τον γνωρίζαμε μέσα από τους κοινούς αγώνες με τον ΟΦΗ όλα αυτά τα χρόνια, υπήρξε ένα φίλαθλος με αγνά αισθήματα για την ομάδα μας. Ενας συμπαραστάτης στους αγώνες και στην μάχη του συλλόγου μέσα στα γήπεδα. Ενας αγωνιστής. Που θα μείνει στο μυαλό μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ θα παραστεί στην κηδεία του εκλιπόντος που θα γίνει την Παρασκευή στις 3 το μεσημέρι στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στον Πόρο».

Η ανακοίνωση απο το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ

Ανακοίνωση εξέδωσε και το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ. Αναφέρει πως«Φτωχότερη είναι απο σήμερα η οικογένεια του ΟΦΗ, αφού γνωστό μέλος της ο Στέφανος Χρυσόπουλος έφυγε για το χωρίς γυρισμό ταξίδι, μετά από μεγάλη μάχη με την επάρατη νόσο.Ο εκλιπών ήταν από τους μεγάλους υποστηρικτές της ιδέας του ΟΦΗ. Συνεχώς ήταν κοντά και  πάντα στη πρώτη γραμμή της πορείας της αγαπημένης μας ομάδας, με ειλικρινή αγάπη. Ο Στέφανος ήταν γνωστός στο οπαδικό κίνημα του ΟΦΗ καθώς είχε διατελέσει  και πρόεδρος του συνδέσμου φίλων ΟΦΗ “Κρήτες 4 Θοδωρής Παπαδόπουλος”.
Η ανακοίνωση : Η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και το τμήμα μπάσκετ συλλυπείται θερμά την οικογένεια  του Στέφανου Χρυσόπουλου για τον αδόκητο χαμό του».

Συλλυπητήρια απο τον Λ.Αυγενάκη

«Με θλίψη ενημερώθηκα για το χαμό του Στέφανου Χρυσόπουλου, πρώην προέδρου του συνδέσμου φίλων ΟΦΗ «Κρήτες 4». Ενός ανθρώπου, αγαπητού σε όλο τον φίλαθλο και ποδοσφαιρικό κόσμο του Ηρακλείου.Είχα δε την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί του δίνοντας από κοινού τη μάχη για τις πλείστες αδικίες της ομάδας μας, τον ΟΦΗ.Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του αλλά και στην δεύτερη οικογένειά του, τα μέλη του συνδέσμου Κρήτες 4, που από σήμερα γίνεται φτωχότερη…».

Η ανακοίνωση των Daltons

Tα συλλυπητήρια της εκφράζει με ανακοίνωση της και η Λέσχη Φίλων Εργοτέλη Dalton’ s club. Οπως αναφέρουν «Η ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ DALTONS CLUB ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΙΠΟΝΤΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΩΣΙΜΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ  ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΑΝΤΙ ΣΤΕΦΑΝΟΥ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook