Έτοιμος ο Μποντόρ, προφυλάσσεται ο Μάντζιος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Κανονικά πήρε μέρος στην σημερινή προπόνηση ο Μπόσινταρ Μποντόρ και έθεσε εαυτόν στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου. Ο Βαγγέλης Μάντζιος ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, ωστόσο φαίνεται πως θα προφυλαχθεί για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Νίκο Αναστόπουλο στην σημερινή προπόνηση καθώς ο Μπόσιναρ Μποντόρ πήρε μέρος στην σημερινή προπόνηση ακολουθώντας όλο το πρόγραμμα χωρίς να νιώσει καμία ενόχληση και έτσι ο Ούγγρος έθεσε εαυτόν στην διάθεση του τεχνικού του ΟΦΗ για το παιχνίδι του Σαββάτου. Ο Ούγγρος πάντως φαίνεται δύσκολο να ξεκινήσει το παιχνίδι.

Όσον αφορά τον Βαγγέλη Μάντζιο ο παίκτης ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής προπόνησης και εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί στον αγώνα του Σαββάτου. Στον ΟΦΗ πάντως  δεν θέλουν να ρισκάρουν με την συμμετοχή του επιθετικού της ομάδας μια πιθανή υποτροπή του παίκτη, καθώς ακολουθούν ιδιαίτερα σημαντικά παιχνίδια στην συνέχεια και η παρουσία του κρίνεται απαραίτητη. Η επιθυμία του παίκτη να βοηθήσει τον ΟΦΗ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ίσως τον φέρει στην αποστολή,ωστόσο η παρουσία του στην ενδεκάδα θεωρείται σχεδόν απίθανη.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, θα ολοκληρωθεί  την Παρασκευή όπου και μετά το τέλος της αυριανής προπόνησης θα ανακοινωθεί και η αποστολή της ομάδας.

Όσον αφορά τα πλάνα του Νίκου Αναστόπουλου για το παιχνίδι με την “Ένωση” ο Βεζυρίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Γαλανόπουλος θα είναι στο δεξί άκρο, ο Βάντο στο αριστερό και οι Γεωργίου-Ταυλαρίδης θα αποτελούν το αμυντικό δίδυμο Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται όπως όλα δείχνουν οι Ζόρντι Λόπεζ, Βερόν και Μπούρμπος ενώ η τριάδα της επίθεσης θα αποτελείται από τους Σίσιτς,Παπουλή και Χόρχε Λόπεζ.

Θυμίζουμε πως εκτός “μάχης” έχουν τεθεί οι τιμωρημένοι Καλάιτζιτς και Καμπάνταης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook