Ας παίξει την μπάλα του, να πάρει τη νίκη του, να ευχαριστήσει τον κόσμο του και ότι είναι να γίνει ας γίνει!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τα τελικά κομμάτια του παζλ μπαίνουν στις θέσεις τους για την εξάδα και το μοναδικό διακύβευμα του αγώνα με τον Απόλλωνα είναι η κατάκτηση της νίκης.

Λίγα παιχνίδια απέμειναν, συνολικά, για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και το βράδυ της Κυριακής θα γνωρίζουμε αν ο ΟΦΗ θα έχει πετύχει τον στόχο της εξάδας. Πέραν του αγωνιστικού σκέλους, υπάρχουν ακόμα σε εκκρεμότητα δύο υποθέσεις: Η έφεση του ΠΑΣ για το -5 και η απόφαση του CAS για την επιστροφή των έξι βαθμών που ζητάει ο Άρης.

Μετρώντας πλέον αντίστροφα ο ΟΦΗ έχει μια δουλειά να κάνει την Κυριακή: Να κερδίσει τον Απόλλωνα και στην τελική ας πετύχει τη νίκη για να ικανοποιήσει τον κόσμο του που θα συρρεύσει στο γήπεδο και στα παιχνίδια που τον ενδιαφέρουν, ότι είναι να γίνει θα γίνει. Το να πούμε τι θα μπορούσε να έχει γίνει σε παιχνίδια όπως εκείνο με την Λαμία ή τον Παναιτωλικό στο Ηράκλειο, πλέον δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Ότι ήταν να φέρει ο χρόνος, το έφερε – μοναδική σημασία έχει πλέον για τους παίκτες του Νίκου Νιόπλια είναι η νίκη επί του Απόλλωνα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook