Video | Ο ΟΦΗ πάει για το απόλυτο remake του 1996 αλλά τώρα θέλει happy end

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι συμπτώσεις του 1996 με το 2022, ο Απόλλωνας του τότε και του τώρα και τα ραδιοφωνάκια της Ριζούπολης.

Το απόλυτο remake πρόκειται να ζήσουν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ την επόμενη Κυριακή με το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και την ομάδα να διεκδικεί την είσοδο στα play offs. Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι οι ομοιότητες που παρατηρούνται μεταξύ της τελευταίας αγωνιστικής της περιόδου 1995 – 1996 και της φετινής σεζόν. Για να ξεκινήσουμε όμως την ιστορία από την αρχή.

Μια αγωνιστική πριν το τέλος της χρονιάς 1995 – 1996 ο Ηρακλής είναι τέταρτος με 55 βαθμούς και ακολουθεί ο ΟΦΗ με έναν λιγότερο (54). Έπαθλο για τις δύο ομάδες αποτελεί η τέταρτη θέση της βαθμολογίας που οδηγούσε στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ της επόμενης χρονιάς. Τόσο ο Ηρακλής που ήταν τέταρτος, όσο και ο ΟΦΗ που ήταν πέμπτος την τελευταία αγωνιστική είχαν εκτός έδρας αποστολές με τον “Γηραιό” να παίζει στον Πύργο κόντρα στον Παναιτωλικό και τον ΟΦΗ στην Ριζούπολη με αντίπαλο τον Απόλλωνα.

Ακριβώς όπως θα συμβεί την επόμενη Κυριακή μόνο που ο ΟΦΗ θα υποδέχεται εντός έδρας τον Απόλλωνα.

Το παρασκήνιο παραμονές της τελευταίας αγωνιστικής έχει οργιάσει και όλοι έχουν να λένε για το… άνετο πέρασμα του Ηρακλή από τον Πύργο και το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Τα παιχνίδια ξεκινούν και ο ΟΦΗ προηγείται του Απόλλωνα στην Ριζούπολη με 1-0 από το πρώτο ημίχρονο και γκολ του Νίκου Μαχλά – στην τελευταία του χρονιά στην Κρήτη.

Το παιχνίδι του ΟΦΗ έχει ολοκληρωθεί και απομένει το φινάλε εκείνου ανάμεσα στον Πανηλειακό και τον Ηρακλή όπου οι δύο ομάδες είναι ισόπαλες με γκολ των Ανατολάκη και Αρμύλαγου. Στο 92′ η ομάδα της Θεσσαλονίκης πετυχαίνει το χρυσό γκολ με σκόρερ τον Γιώργο Παπαδόπουλο και οι παίκτες του ΟΦΗ την ίδια ώρα που ακούν την εξέλιξη του αγώνα από το ραδιόφωνο πέφτουν στον αγωνιστικό χώρο απαρηγόρητοι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook