Τι γίνεται με τις ισοβαθμίες με τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μια εβδομάδα πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και το Gentikoule καταγράφει τι συμβαίνει με τον ΟΦΗ και τις ισοβαθμίες που μπορεί να προκύψουν μετά την τελευταία αγωνιστική.

Τα πράγματα αρχίζουν να ξεδιαλύνουν αναφορικά με την μάχη των play offs μετά και τα παιχνίδια της 25ης αγωνιστικής. Πλέον ο Παναθηναϊκός γίνεται η 4η ομάδα που θα συμμετάσχει στα play offs καθώς μετά τη νίκη του επί της ΑΕΚ έφτασε τους 39 βαθμούς και θα ακολουθήσει ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ.

Άρης, Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα θα μονομαχήσουν την τελευταία αγωνιστική για δύο θέσεις και βέβαια πολλά θα ξεκαθαρίσουν μετά το σημερινό παιχνίδι στην Ήπειρο με αντίπαλο την Λαμία και την Τετάρτη ανάμεσα στους Αρκάδες και τον Ολυμπιακό.

Πάμε όμως να δούμε τι συμβαίνει με τις ισοβαθμίες με τον ΟΦΗ να υπερτερεί μόνο σε μια εξ’ αυτών.

Αρχικά πρέπει να ειπωθεί πως ο ΟΦΗ υστερεί σε ισοβαθμία τόσο με τον Άρη, όσο με τον Αστέρα Τρίπολης και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλος και με τις δύο ομάδες και στην συνέχεια το επόμενο κριτήριο είναι η διαφορά τερμάτων με τον ΟΦΗ να βρίσκεται στο -4 ενώ σε πιθανή ισοβαθμία με τον Αστέρα Τρίπολης, πάλι υστερεί, καθώς ηττήθηκε στην Τρίπολη ενώ το παιχνίδι του πρώτου γύρου ήρθε 0-0.

Ο ΟΦΗ υπερτερεί έναντι του Άρη σε πιθανή τριπλή ισοβαθμία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και τον ΠΑΣ Γιάννινα στους 37 βαθμούς. Σε αυτήν την περίπτωση μετρούν τα μεταξύ, των τριών, αποτελέσματα όπου ΠΑΣ και ΟΦΗ μπαίνουν στα play offs και μένει ο Άρης εκτός εξάδας.

Σε περίπτωση που υπάρχει τετραπλή ισοβαθμία στους 37 βαθμούς (Άρης, Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα) τότε πάλι o OΦΗ εκτός εκείνος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook