Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το Oλυμπιακός – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό.

Sdna.gr: “Με… άπειρες τελικές αλλά με μόλις δύο γκολ, του Γκάρι Ροντρίγκες και το αυτογκόλ του Ντουρμισάι στο φινάλε, ο Ολυμπιακός «ξεπέταξε» τον ΟΦΗ (2-0) κι άνοιξε τη διαφορά στο +13”

To10.gr: “Ο Ολυμπιακός παίζοντας κατά διαστήματα εκπληκτικό ποδόσφαιρο, επικράτησε με 2-0 του ΟΦΗ στο Γ. «Καραϊσκάκης» για την 25η αγωνιστική της Super League και αύξησε στους 13 πόντους τη διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, που γκέλαρε απέναντι στον Ιωνικό (1-1)”.

Sport24.gr: “Ο Ολυμπιακός, έπειτα από τον αποκλεισμό από την Αταλάντα, επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 2-0 του ΟΦΗ. Ο Ροντρίγκες άνοιξε το σκορ στο 19′, ενώ στο 89′ ο Ντουρμισάι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του”.

Gazzeta.gr: “Με το γκολ του Γκάρι Ροντρίγκες και το αυτογκόλ του Ντουρμισάι επικράτησε 2-0 του ΟΦΗ κι έφτασε την διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ στους 13 βαθμούς”.

Sport-fm.gr:  “Κάνοντας ένα από τα καλύτερα φετινά του παιχνίδια, ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του ΟΦΗ, σπαταλώντας πολλές ευκαιρίες και έφυγε στο +13 από τον ΠΑΟΚ μια εβδομάδα πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου.”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook